Δωρεάν σχολικό υλικό στα «πρωτάκια» από το σύλλογο τριτέκνων

Δωρεάν σχολικό υλικό στα «πρωτάκια» από το σύλλογο τριτέκνων

Δωρεάν σχολικό υλικό στα «πρωτάκια» από το σύλλογο τριτέκνων

Ο σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας, συναισθανόμενος τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν ιδιαιτέρως οι πολυμελείς οικογένειες όπως των Τριτέκνων , αποφάσισε:

Εν όψει της νέας σχολικής περιόδου 2015-16, να προσφέρει δωρεάν μια δωροεπιταγή για αγορά σχολικού υλικού στα παιδιά των μελών του συλλόγου που θα εγγραφούν στην Α΄ Δημοτικού. Η προσφορά αυτή του συλλόγου συνοδεύεται με εγκάρδιες ευχές τόσο στους μικρούς μαθητές, όσο και στις οικογένειές τους, για καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.

Οι Τρίτεκνοι γονείς – μέλη του συλλόγου- καλούνται να επικοινωνήσουν με το σύλλογο, στα τηλ. 2441101485 – 24410 72701 κάθε Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη από 5,00 έως 8.00 το απόγευμα για να δηλώσουν συμμετοχή του παιδιού τους, έχοντας μαζί τους βεβαίωση εγγραφής του σχολείου προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για να παραλάβουν τα δώρα τους. Ως καταληκτική ημερομηνία δήλωσης ορίζεται η Τριτη 15 Σεπτεμβρίου 2015.

Επίσης ο σύλλογος καλεί τα παιδιά και τους γονείς που έχουν σχολικό υλικό – βοηθήματα – των προηγούμενων ετών και δεν τα χρησιμοποιούν πλέον, εάν το επιθυμούν να τα προσφέρουν στο σύλλογο, ο οποίος με τη σειρά του να τα διαθέσει στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.