Παρουσίαση των υποψηφίων με «Το Ποτάμι» στο Νομό Καρδίτσας

Παρουσίαση των υποψηφίων με «Το Ποτάμι» στο Νομό Καρδίτσας

Παρουσίαση των υποψηφίων με «Το Ποτάμι» στο Νομό Καρδίτσας

Δημήτρης Παπουτσής

Ποτάμι-Παπουτσήςι

Είναι 33 ετών. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και εργάζεται στη Καρδίτσα από το 2006 ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών έχοντας αρχικά ατομική επιχείρηση και στη συνέχεια ως συνιδιοκτήτης της Τεχνικής & Εμπορικής εταιρείας Φωτόνιον Ενεργειακή ασχολούμενος με πλήθος μελετητικών και κατασκευαστικών θεμάτων στους τομείς της αστικής δόμησης, της βιομηχανίας, της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Για αρκετό χρονικό διάστημα εργάστηκε παράλληλα ως εκπαιδευτικός πληροφορικής σχεδόν σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών και συνοδοιπόρος της ζωής του τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον επαγγελματικό στίβο είναι η σύζυγός του Ελένη Αντωνίου, Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ.


Ευάγγελος Παπαβασιλείου

Ποτάμι-Παπαβασιλείου

Γεννήθηκε το 1970 στην Καρδίτσα. Είναι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός του Α.Π.Θ. και δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο από το 2001. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια είναι μέλος στο προεδρείο του Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών Μηχανικών Ν.Καρδίτσας.

 

 

 


Ιώαννης Σπ.Κοτρώτσιος

Ποτάμι-Κοτρώτσιος

Γεννήθηκε το 1967 στην Κρανέα Καρδίτσας.
Βρίσκεται στο χώρο της Πληροφορικής από το 1986.
Ξεκίνησε να δουλεύει ως αναλυτής δεδομένων στο «Αλουμινίον της Ελλάδος», συνέχισε με δικό του κατάστημα Πληροφορικής, εργάστηκε είτε σαν σύμβουλος, είτε ως Διευθυντής Πληροφορικής σε εργοστάσια βάμβακος στη περιοχή της Θεσσαλίας, όπως στον Παλαμά, τα Σερβωτά, το Ερμήτσι, τα Φάρσαλα, τη Λάρισα και ήρθε έτσι σε επαφή με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και τον αγροτικό κόσμο.
Ανέλαβε τη διεύθυνση Πληροφορικής μεγάλων ομίλων με εκατοντάδες καταστήματα και χιλιάδες άτομα προσωπικό. Μέχρι και το 2013 εργάστηκε στον όμιλο Goody’s / Everest ως Διευθυντής Πληροφορικής του ομίλου Goody’s / Everest , έχοντας έτσι την ευθύνη της οργάνωσης και υποστήριξης για περισσότερα από 500 καταστήματα, 3 εργοστάσια παραγωγής τροφίμων και 7.000 άτομα προσωπικού.
Το 2014 ξεκίνησε εταιρεία λογισμικού στο χώρου του internet (cloud) και της ανάλυσης δεδομένων (big data), με πελάτες σε όλο τον κόσμο (Ελλάδα, Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής).


Χρήστος Γιαννακόπουλος

Ποτάμι-Γιαννακός

Το 1976 πήγε για σπουδές στην Ιταλία όπου και διέμενε ως το 2008, απέκτησε Ιταλική υπηκοότητα, έκανε οικογένεια και εργάστηκε. Σπούδασε αρχιτεκτονική στη Φλωρεντία όπου και πήρε μέρος σε καλλιτεχνικές κινήσεις της δεκαετίας του ’80. Από το 1995 ως το 2007 είχα ενεργό δράση με το PD στο δήμο του Bagno a Ripoli (FI) σε θέματα διατροφής στα σχολεία και ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου στα σχολεία των παιδιών του. Την ίδια περίοδο ανέπτυξε μια μονάδα αγροτικού τουρισμού με βιολογική καλλιέργεια (ελαιώνα / αμπελώνα) και άλλες οικολογικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Στην Ελλάδα διδάσκει την Ιταλική.

 


Δημήτρης Κουρκούνας

Ποτάμι- Κουρκούνας

Είναι 44 ετών, παντρεμένος με 2 παιδιά, ιδιωτικός υπάλληλος .Μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής στο Ποτάμι. Από το 1993 εργάζεται ως εργοδηγός χημικός στον κλάδο των τροφίμων.

Μετακόμισε από την Αθήνα στην Καρδίτσα το 2002.Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Εκτροφέων Θεσσαλικού Αλόγου. Μέσω της Ένωσης κάνουν σημαντική προσπάθεια να αναδείξουν το Θεσσαλικό άλογο στην Ευρώπη και μέσο αυτού τον Αργοτουρισμό και τον Οικοτουρισμό στην Ελλάδα.

 


Αθηνά Αθανασίου

Ποτάμι-ΑθανασίουΓεννήθηκε στο χωριό Μπελοκομίτη Καρδίτσας.Μεγάλωσε και πέρασε τα μαθητικά της χρόνια στην πόλη της Καρδίτσας.Συνέχισε,για τριτοβάθμιες σπουδές( κοινωνική εργασία , δημοσιογραφία , κλινική ψυχολογία ) στην Αθήνα και στο εξωτερικό.Εργάζεται ιδιωτικά στον χώρο της ψυχικής υγείας .Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Διακάκη.Έχει δυο κόρες, την Αναστασία και την Μυρτώ Διακάκη.

Συμμετείχε σε κοινωνικές και ακτιβιστικές δράσεις πολιτών και κινήσεων .Στην πολιτική με την στενή της έννοια, πήρε το βάπτισμα στις εκλογές του 12 με το κόμμα Δημιουργία Ξανά ως υποψήφια στον νομό μας.Είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων, αγαπάτο θέατρο και την ποίηση.