Στην Καρδίτσα την Τετάρτη ο τ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου

Στην Καρδίτσα την Τετάρτη ο τ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου

Στην Καρδίτσα την Τετάρτη ο τ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου

Την Καρδίτσα θα επισκεφτεί αύριο Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 ο τ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Αποστόλου θα δώσει συνέντευξη τύπου στο  Εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (στον πεζόδρομο της Πλαστήρα) και στη συνέχεια θα μιλήσει στο Προάστιο και τον Παλαμά. Αναλυτικά το πρόγραμμα επισκέψεων του κ. Αποστόλου:

17:15 – 18:30 Στο Εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (στον πεζόδρομο της Πλαστήρα) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης του τ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κου ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ με αντικείμενο την Αγροτική Πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τοπικού φορείς και συλλογικότητες του Αγροτικού χώρου της Καρδίτσας.

19:00 – 20:00 Ομιλία στο ΠΡΟΑΣΤΙΟ στο καφενείου του Τυροδήμου.

20:15 – 21:00 Ομιλία στον ΠΑΛΑΜΑ στο καφενείου του Σόκλα.

Στη συνέχεια ο τ. Υπουργός θα μεταβεί στην Ματαράγκα όπου θα παρακολουθήσει το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών και θα παρευρεθεί σε συγκέντρωση της τοπικής οργάνωσης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ο Βαγγέλης Αποστόλου γεννήθηκε στους Παπάδες Εύβοιας και ζει μόνιμα στη Χαλκίδα. Σύζυγός του είναι η δικηγόρος Ζωή Κεμανέ και έχουν δύο κόρες, την Έλενα, δικηγόρο και τη Μαρία, φιλόλογο. Σπούδασε Δασολογία και Εργάστηκε στην Αγροτική Τράπεζα.

Διετέλεσε Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην πρόσφατη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, βουλευτής Εύβοιας του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου την περίοδο 1996-2000 και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές του 2014.

Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ από το 2004 έως το 2010 και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής από το 1998 ως σήμερα.
Ως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας είχε το συντονισμό των θεμάτων Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης του κόμματος και κατόπιν των θεμάτων Οικολογίας, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Πολιτικής.
Ως ενεργός πολίτης υπερασπίστηκε και ανέδειξε πλήθος περιβαλλοντικών ζητημάτων αλλά και βρέθηκε δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου, τους αγρότες, τους εργάτες κι όσους αγωνίστηκαν για να υπερασπιστούν τη δουλειά τους και τα δικαιώματά τους, ενώ παράλληλα με την πλούσια αρθρογραφία του στα Κεντρικά Μέσα Ενημέρωσης (Ελευθεροτυπία, Αυγή και Κόσμος του Επενδυτή) αλλά και στα Ευβοϊκά ανέδειξε πολλά ζητήματα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας.