Στο Νεοχώρι, Μορφοβούνι, Λεοντάρι και Κέδρο ο Τσιάρας και οι...

Στο Νεοχώρι, Μορφοβούνι, Λεοντάρι και Κέδρο ο Τσιάρας και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι του

Στο Νεοχώρι,  Μορφοβούνι,  Λεοντάρι και Κέδρο ο Τσιάρας και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι του

Νεοχώρι, Μορφοβούνι, Λεοντάρι και Κέδρος, οι τελευταίοι σταθμοί της κοινής προεκλογικής περιοδείας του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Καρδίτσα, κ. Κώστα Τσιάρα, μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους του.

Όπως τόνισε στις τοποθετήσεις του ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών: «Η Νέα Δημοκρατία συμπεριφέρθηκε πάντα με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Είπαμε πάντα την αλήθεια, στηρίξαμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, καταβάλαμε δια του προέδρου μας Ευάγγελου Μεϊμαράκη κάθε προσπάθεια για να αποτραπούν οι εκλογές, εν μέσω διάλυσης της οικονομίας και περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων. Αντίθετα οι κ. Τσίπρας και Καμμένος επέλεξαν την οδό του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, προκαλώντας πρόωρες εκλογές». Και συνέχισε: «Με πρόσχημα την απώλεια της δεδηλωμένης, που όμως ουδέποτε διαπιστώθηκε μέσα στη Βουλή όπως ορίζει το Σύνταγμα, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να πάει τη χώρα σε εκλογές με μεγάλη βιασύνη και μέσα στο κατακαλόκαιρο, για να μην προλάβουν να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες το βάρος του τρίτου μνημονίου, που έφεραν οι Τσίπρας-Καμμένος».

«Για τη Ν.Δ. οι εκλογές, που ο κ. Τσίπρας προκάλεσε μέσα στον πανικό του, είναι καλοδεχούμενες. Για να απαλλαγεί η χώρα από μια ανίκανη κυβέρνηση, αποτυχημένη σε όλους τους τομείς, από ένα κόμμα συνιστωσών που ασχολείται μόνο με το κομματικό συμφέρον και αδιαφορεί για τη χώρα και το λαό», υπογράμμισε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

123

Ο κ. Τσιάρας κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία και να απαλλαχτούν από τον φαύλο κύκλο των ψεμάτων και της ανικανότητας μιας νέας συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. «Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που πάντα παίρνει στα χέρια της τη χώρα στα δύσκολα και με σκληρή δουλειά, ενότητα και συνέπεια την οδηγεί στην έξοδο από τα σκοτεινά τούνελ, στα οποία άλλοι πάντα την οδηγούν. Σε αυτές τις εκλογές δεν επιτρέπεται να χαθεί καμία ψήφος, είτε για διαμαρτυρία, είτε για αποδοκιμασία, είτε για τιμωρία. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας έστω και μια ψήφο διαφορά, θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία ενός ισχυρού φιλοευρωπαϊκού κυβερνητικού σχηματισμού, που θα βγάλει τη χώρα από το βούρκο και θα αποκαταστήσει στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας, σταθερότητας και εξόδου από την κρίση».

SHARE