Αλλαγές στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Αλλαγές στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Αλλαγές στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα-Τετάρτη και την Πέμπτη, 9 και 10 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων. Στο συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου θα γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.

Ειδικότερα, σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου από τις 08:00 έως τις 19:00, η κυκλοφορία των οχημάτων προς τη Λαμία θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Λόγγου στην περιφερειακή οδό Αγίου Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων έως τον ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου τα οχήματα θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η κυκλοφορία προς την Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά.

Tην Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου από τις 08:00 έως τις 19:00, η κυκλοφορία των οχημάτων προς την Αθήνα θα εκτρέπεται από τον ημικόμβο Καμένων Βούρλων στην περιφερειακή οδό Αγίου Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων έως τον ανισόπεδο κόμβο Λόγγου, από όπου τα οχήματα θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο. Η κυκλοφορία προς τη Λαμία θα διεξάγεται κανονικά.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών, που καλούνται να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή.