Αντιπαράθεση Μεϊμαράκη-Καμμένου για τα εξοπλιστικά

Αντιπαράθεση Μεϊμαράκη-Καμμένου για τα εξοπλιστικά

Αντιπαράθεση Μεϊμαράκη-Καμμένου για τα εξοπλιστικά

Αντιπαράθεση προκλήθηκε μεταξύ Βαγγέλη Μειμαράκη και Πάνου Καμμένου με αφορμή τις αιχμές που άφησε ο κ. Καμμένος για τους φακέλους με τα εξοπλιστικά.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 είχε πει ότι η υπόθεση δεν έχει μπει στο αρχείο, είναι στη Βουλή και πως ο κ. Μεϊμαράκης πρέπει να παραιτηθεί.

«Μέχρι το βράδυ ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα πρέπει να προσκομίσει: Το έγγραφο, που όπως είπε, κατέχει και θέτει στο αρχείο τη συγκεκριμένη δικογραφία για τα υποβρύχια, στην οποία εμπλέκεται ο ίδιος για 105 εκατομμύρια ευρώ και που υπογράφουν έξι εισαγγελείς», ανέφεραν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους για τις υποχρεώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Απαντώντας ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι κάνει την βρώμικη δουλειά και συμπλήρωσε ότι νομικοί τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο κ των ΑΝΕΛ τον εξέτασαν στη Βουλή και είδαν ότι δεν είναι άξιος λόγου . «Γιατί δεν βρέθηκαν πενήντα βουλευτές να φέρουν προς συζήτηση στη Βουλή», αναρωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Ο κ. Καμμένος επανέρχεται σε ένα ζήτημα, ενώ γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια, αλλά προσπαθεί να σπιλώσει την ηθική υπόσταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας τη βρώμικη δουλειά του κ. Τσίπρα ο οποίος βρίσκεται σε πανικό. Ο κ. Καμμένος γνωρίζει πολύ καλά την εισαγγελική έρευνα, αλλά και το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής το οποίο έχει δοθεί στη δημοσιότητα», σχολίασε το γραφείο Τύπου της ΝΔ.