Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Καρδίτσας ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Κρανιάς...

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Καρδίτσας ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Κρανιάς – Το Πρόγραμμα των υποψηφίων του ΚΚΕ

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Καρδίτσας ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Κρανιάς – Το Πρόγραμμα των υποψηφίων του ΚΚΕ

Μιλώντας σε εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του δήμου Καρδίτσας την Τρίτη 8/9 ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος βουλευτής, δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, αφού ανέλυσε τις συνέπειες των μέτρων που βιώνουν και οι εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους στους δήμους, και πόσο θα πληγούν από το νέο μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τόνισε την σημασία να είναι δυνατό και ισχυρό το ΚΚΕ την επόμενη μέρα.

Στην κουβέντα που ακολούθησε οι εργαζόμενοι  μίλησαν για τις ψεύτικες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Έκφρασαν  την αγωνία τους για την μείωση των θέσεων εργασίας σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου Καρδίτσας και ειδικότερα στον τομέα της καθαριότητας και των οικονομικών υπηρεσιών, μετά την απόφαση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και σε υλοποίηση των προαπαιτούμενων των μνημονίων. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την επιβάρυνση των εργαζομένων και την μη εξυπηρέτηση βασικών αναγκών της πόλης.

Ο Βασίλης Κρανιάς τους κάλεσε να σκεφτούν όχι μόνο ότι για όλα αυτά τους είχε προειδοποιήσει το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, αλλά και ποιος οργάνωσε και πρωτοστάτησε στους τους αγώνες που δόθηκαν για όλα αυτά τα ζητήματα.

Τους κάλεσε να αποτελέσουν και αυτά τα θέματα, μαζί φυσικά με όλα τα υπόλοιπα που πλήττουν τόσο την δική τους ζωή όσο και της οικογένειας τους, κριτήριο ψήφου στις επερχόμενες εκλογές και να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ. Το κόμμα  που σίγουρα θα στηρίξει τους αγώνες που πρέπει να οργανωθούν στους τόπους δουλειάς, αγώνες όμως που θα  ανοίξουν  δρόμους για οριστική ανατροπή αυτής της βαρβαρότητας που βιώνουμε.


 

Παρακάτω παραθέτουμε τις προγραμματισμένες περιοδείες, ομιλίες, συσκέψεις των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ για αύριο Πέμπτη και Παρασκευή.

ΠΕΜΠΤΗ 10/9/2015    

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ  υποψήφιων βουλευτών:

-Στις 10πμ

Βιοτεχνίες-Χαρά Κούτρα

-Στις 7.30 μμ

Κυψέλη-Άρης Πολυγένης

–Στις 7.30 μμ

Ζαίμι- Βαγγέλης Μπούτας

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ:

-8 μμ

Εκπαιδευτικοί-Λήδα-Ξένια Αγγέλου

-8.30 μμ

Παλαμάς-Χαρά Κούτρα

ΟΜΙΛΙΕΣ υποψήφιων βουλευτών:

-Στις 8μ.μ.

ü  Καμινάδες- Βασίλης Κρανιάς-Λήδα-Ξένια Αγγέλου

ü  Καλιφώνι-Βαγγέλης Μπούτας

ü  Πασχαλίτσα-Άρης Πολυγένης

ü  Ν. Ικόνιο-Γιάννης Τσιούτρας

-Στις 9 μμ

Γραμματικό-Γιάννης Τσιούτρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/9/2015    

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ  υποψήφιων βουλευτών:

-Στις 10.30 π.μ

ΟΑΕΔ

-Στις 7.30 μμ Γεωργικό-Στις 8 μμ Κρύα Βρύση-Βαγγέλης Μπούτας

ΟΜΙΛΙΕΣ υποψήφιων βουλευτών:

-Στις 7.30 μμ

Ασημοχώρι-Γιάννης Τσιούτρας

-Στις 8.30 μμ

Λεοντάρι-Γιάννης Τσιούτρας