Με επισκέψεις σε Ματαράγκα και Ιτέα συνεχίστηκε η περιοδεία των υποψήφιων Βουλευτών...

Με επισκέψεις σε Ματαράγκα και Ιτέα συνεχίστηκε η περιοδεία των υποψήφιων Βουλευτών της Ν.Δ.

Με επισκέψεις σε Ματαράγκα και Ιτέα συνεχίστηκε η περιοδεία των υποψήφιων Βουλευτών της Ν.Δ.

Με επισκέψεις στην Ματαράγκα και την Ιτέα, την Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου, συνεχίστηκε η κοινή προεκλογική περιοδεία του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιάρα με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους του στην Καρδίτσα.

Όπως τόνισε στις τοποθετήσεις του ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών: «Με την παραίτηση της κυβέρνησής του στις 20 Αυγούστου 2015, και με την άρνησή του να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας που έχει ανάγκη ο τόπος και μπορούσε να στηρίξει η παρούσα Βουλή, ο κ. Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες εκλογές. Στήνει τρίτη κάλπη σε μόλις οκτώ μήνες, επιχειρώντας, πρώτον, να δραπετεύσει από το χάος που δημιούργησαν η ανικανότητά του και οι εγκληματικοί του χειρισμοί και, δεύτερον, να υφαρπάξει ψήφους των πολιτών πριν πληρώσουν τον τεράστιο λογαριασμό του 3ου Μνημονίου Τσίπρα – Καμμένου».

«Στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουμε, πως ισχυρή Ελλάδα σημαίνει ισχυρή περιφέρεια. Και για να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, πρέπει να υπάρχει ισχυρός πρωτογενής τομέας. Ο γεωργός, ο κτηνοτρόφος, ο αγρότης, ο οποίος μπορεί να ζει, να επιβιώνει και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής του.», υπογράμμισε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Και συνέχισε: «Το ‘13 η κυβέρνηση πήρε κάποιες αποφάσεις δύσκολες για το πώς ο αγρότης θα συμμετέχει στην προσπάθεια που κάναμε. Θεωρώ ότι οι αποφάσεις εκείνες εξήντλησαν τα δεδομένα που μπορούσε να προσφέρει ο αγρότης, ο γεωργός και ο κτηνοτρόφος. Στόχος δικός μας είναι να αποτραπεί η φορολογική ασφυξία του αγροτικού κόσμου, όπως προτάθηκε από τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο και περιγράφεται στο «αριστερό» τους μνημόνιο. Να διασφαλιστεί πως ούτε οι μικροί αγρότες θα καταδικαστούν σε αφανισμό ούτε οι νέοι αγρότες θα βρουν εμπόδια που θα αποτρέπουν την είσοδό τους στην παραγωγή. Διότι η Ε.Ε. βάζει το στόχο των εσόδων, αλλά  το πώς ένα κράτος θα πιάσει το στόχο, είναι θέμα δικής του πολιτικής. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα έσοδα από την φορολογία των αγροτών με άλλα ισοδύναμα μέτρα. Ταυτόχρονα, όμως, είναι αναγκαίο να εξετάσουμε όλα τα δεδομένα για το πως μπορεί ο ΟΓΑ να εξυγιανθεί και να καταστεί βιώσιμο ασφαλιστικό ταμείο, χωρίς όμως να υπάρχει αυτή η τεράστια αύξηση εισφοράς. Υπάρχουν τρόποι, για να διασφαλίσουμε την σύνταξη των παιδιών μας, που τώρα ξεκινούν την αγροτική τους ενασχόληση. Γιατί για να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να διασφαλίζουμε το μέλλον της Πατριδας, όσο και αν αυτό δυσκολεύει το σήμερα του καθενός από εμάς».

SONY DSC