Στην Καρδίτσα το Σάββατο 12/09 ο τ. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος...

Στην Καρδίτσα το Σάββατο 12/09 ο τ. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης

Στην Καρδίτσα το Σάββατο 12/09 ο τ. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης

Την Καρδίτσα θα επισκεφτεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ο τ. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Φίλης θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο Εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (στον πεζόδρομο της Πλαστήρα) και στη συνέχεια θα μιλήσει σε Μουζάκι και Σοφάδες. Η επίσκεψη του κ. Φίλη στην πόλη μας θα κλείσει με την παρουσία του στα Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, όπου θα γίνει και η  παρουσίαση του τοπικού ψηφοδελτίου, και την ομιλία του στον πεζόδρομο της Πλαστήρα έξω από το εκλογικό κέντρο.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα Επισκέψεων του τ. Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

09:30  Στο Εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (στον πεζόδρομο της Πλαστήρα) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης του τ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  κου ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ.

 11:30  Ομιλία στο ΜΟΥΖΑΚΙ στο καφέ «Αγορά»

 19:30  Ομιλία στις ΣΟΦΑΔΕΣ στο καφέ «Τρίγωνο»

 21:00 Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, παρουσίαση του τοπικού ψηφοδελτίου και ομιλία του Νίκου Φίλη στον πεζόδρομο της Πλαστήρα έξω από το εκλογικό κέντρο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ

Γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα όπου και ζει. Είναι δημοσιογράφος και από το 2008 διευθυντής της εφημερίδας “Η ΑΥΓΗ”. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τα μαθητικά του χρόνια συμμετείχε στα κινήματα της νεολαίας και τους δημοκρατικούς αγώνες, διετέλεσε γραμματέας της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού. Ως φοιτητής της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετείχε στους αγώνες για τον εκδημοκρατισμό της εκπαίδευσης, υπήρξε μέλος του Κ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε. και της Συγκλήτου. Συμμετείχε σε κινήσεις για τη δημοσιογραφική δεοντολογία, σε οικολογικές πρωτοβουλίες καθώς και σε κινήσεις Αλληλεγγύης για τους μετανάστες.

Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ.

Εργάστηκε ως αρχισυντάκτης στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Φλάς, Πόλις, ΒήμαFM και ΕΡΑ 4 . Άρθρα του για την Αριστερά, την πολιτική και τα δικαιώματα έχουν δημοσιευθεί στις εφημερίδες “Επικαιρότητα” και “Η Εποχή” καθώς και στα περιοδικά “Αντί” και “Ο Πολίτης”. Υπήρξε συνεργάτης της εγκυκλοπαίδειας του Ελληνικού Τύπου (έκδοση του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών). Ασχολήθηκε με την ιστορία των φοιτητών κατά τον Μεσοπόλεμο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα κι έχουν μια κόρη, την Μαριάνα.