Στο Προάστιο μίλησε ο Άρης Πολυγένης υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ

Στο Προάστιο μίλησε ο Άρης Πολυγένης υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ

Στο Προάστιο μίλησε ο Άρης Πολυγένης υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ

Στο Προάστιο μίλησε ο Άρης Πολυγένης, αγρότης, μέλος του προεδρείου της ΕΟΑΣΚ, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

Απευθυνόμενος, ιδιαίτερα, στους μικρομεσαίους αγρότες, που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του χωριού, τους κάλεσε να ψηφίσουν «μονοκούκι» ΚΚΕ στις ερχόμενες εκλογές γιατί, όπως είπε, είναι το μόνο κόμμα που ποτέ δεν τους κορόιδεψε, στάθηκε πάντα δίπλα τους στους αγώνες και η πολιτική του πρόταση είναι η μόνη που εξασφαλίζει ότι θα έχουν μέλλον στην αγροτική παραγωγή.

Ο Άρης Πολυγένης αφού ανέλυσε την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ αναφερόμενος ιδιαίτερα στο κομμάτι αυτό που μιλά για τον πρωτογενή τομέα (παραγωγικό συνεταιρισμό κ.λ.π.), αναφέρθηκε και στην επίσκεψη στην Καρδίτσα και στο Προάστιο του πρώην υπουργού αγροτικής ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Ε. Αποστόλου και στα όσα υποσχέθηκε για άλλη μια φορά στους αγρότες.

«Ο κ. Ευ. Αποστόλου, με την επίσκεψή του στην Καρδίτσα κι εδώ στο χωριό σας -τόνισε ο Άρης Πολυγένης- προσπάθησε να πείσει τους αγρότες ότι με αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει με νέα πνοή η διαπραγμάτευση μέχρι το 2017(!). Αλλά, και χωρίς αυτοδυναμία, θα επιδιώξει να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας με κόμματα που είναι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας (πλην της ΝΔ), με στόχο τη «συγκέντρωση των μεγάλων αγροτικών εκμεταλλεύσεων», δηλαδή τη συνέχεια του ξεκληρίσματος μας.

Προσπάθησε να κοροϊδέψει,τον αγροτικό κόσμο λέγοντας ότι, τάχα, κάποια από αυτά τα αντιαγροτικά μέτρα τελικά δεν θα εφαρμοστούν και στη θέση τους θα μπουν άλλα «ισοδύναμα – αντισταθμιστικά». Και γνωρίζουμε πολύ καλά σε ποιανού πλάτες θα τα φορτώσουν πάλι. Πρόκειται για μεγάλη προεκλογική απάτη.

Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ζήτησε μάλιστα συγνώμη από το λαό και ειδικά από τους αγρότες για το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να υλοποιήσει αυτά που θα ήθελε. Συνεχίζουν να ψαρεύουν σε θολά νερά, κάνοντας το μαύρο, άσπρο, βαφτίζοντας το κρέας, ψάρι.
Μπροστά σ” αυτήν τη νέα λαίλαπα, του 3ο μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ, που έρχεται να μας αφανίσει, οι μικρομεσαίοι αγρότες δεν έχουμε άλλη επιλογή, από το να οργανώσουμε την πάλη μας για να αποκρούσουμε την επίθεση. Να περάσουμε στην αντεπίθεση για να ανατρέψουμε την αντιαγροτική – αντιλαϊκή πολιτική. Είναι όρος επιβίωσης για τη μικρομεσαία αγροτιά» κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

SHARE