Πρώτο κουδούνι χωρίς ελλείψεις στα σχολεία του Ν. Καρδίτσας

Πρώτο κουδούνι χωρίς ελλείψεις στα σχολεία του Ν. Καρδίτσας

Πρώτο κουδούνι χωρίς ελλείψεις στα σχολεία του Ν. Καρδίτσας

Χωρίς ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, χτύπησε σήμερα το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του νομού.

Ο επίσημος αγιασμός στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση έγινε στις 8.30 π.μ. στο 7ο Γυμνάσιο Καρδίτσας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλλων κ.κ.Τιμόθεου, ενώ μια ώρα αργότερα , τελέστηκε ο αγιασμός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Αγιασμός 1 Αγιασμός 2 Αγιασμός 3

Παρόν ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Ιωάννης Γεννάδιος, οι Διευθυντές της Α/θμιας Εκπαίδευσης και της Δ/θμιας κα. Έφη Μητσιάδη και κ. Θωμάς Καρανίκας, αντίστοιχα, οι πρώην Βουλευτές κα. Ασημίνα Σκόνδρα και Σπύρος Ταλιαδούρος, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς.

20150911_093306  20150911_093320

Σε δηλώσεις τoυ στο Karditsa24 ο Διευθυντής της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας κ. Θωμάς Καρανίκας ευχήθηκε «Καλή χρονιά» σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, τονίζοντας πως η Δ/νση είναι καθ’ όλα έτοιμη και δεν υπάρχουν ελλείψεις στα σχολεία.

Από την πλευρά της η Διευθύντρια της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας κα. Έφη Μητσιάδη, ανέφερε πως όλα τα σχολεία είναι ανοιχτά και στελεχωμένα με το κατάλληλο προσωπικό, ευχόμενη σε όλους να έχουν μια «Δημιουργική Σχολική Χρονιά».

SHARE