Στο δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναικού η ακαδημία του Αστέρα

Στο δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναικού η ακαδημία του Αστέρα

Στο δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναικού η ακαδημία του Αστέρα

Το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός αναπτύσσεται σύμφωνα με την στρατηγική ανάπτυξης που έχει εκπονηθεί. Η εξάπλωση του Δικτύου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Η τελευταία προσθήκη εντός της ελληνικής επικράτειας αφορά την ακαδημία Α.Ο. Αστερας η οποία εδρεύει στον νομό καρδιτσας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στο δίκτυό μας την ακαδημία του Α.Ο.Αστερα δήλωσε ο Δ/Σ των Σχολών κ. Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η δομή της ακαδημίας αλλά και οι προδιαγραφές της πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι υπεύθυνοι των ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με συνέπεια πριν 2 ημέρες να υπογραφούν τα ανάλογα συμβόλαια και το Δίκτυο να αποκτήσει ένα ακόμα επίλεκτο μέλος.

Η ακαδημία του Α.Ο. Αστέρα προσδοκεί να προσελκύσει αθλητές ηλικίας 5 – 15 ετών και διαθέτοντας ένα άρτιο καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο αποτελούμενο από τους Γιάννη Παφλιά-Χρήστο Μεριχωβίτη-Αποστόλη Γανιά και προπονητή τερματοφυλάκων τον Πολύκαρπο Φλέγκα που αποσκοπεί στην σωστή και οργανωμένη εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών της.

Πλήρες ενταγμένο μέλος του δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού η ακαδημία του Α.Ο. Αστέρα θα απολαμβάνει σειρά μοναδικών προνομίων όπως η ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης, η οδοντιατρική κάλυψη και  ένα προπονητικό σετ καθώς και ένα αθλητικό πακέτο προαιρετικά στοχεύοντας να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των αθλητών.

Περιμένουμε όλους τους γονείς των παιδιών που ήδη συμμετέχουν στις ακαδημίες μας καθώς επίσης και όσους γονείς θέλουν τα παιδιά τους να ενταχθούν σε αυτήν για περαιτέρω ενημέρωση και εγγραφή.

Ώρες εγγραφής  Τρίτη-Πέμπτη και Παρασκευή 18:00 μμ στις εγκαταστάσεις μας (γηπ.Α.Ο Αστέρα τέρμα Φαναρίου)

Τηλ.επικ.6937466975-6972509554  Υπευ.ακαδημιων Γιαννης Παφλιας-Χρηστος Μεριχωβιτης-Αποστολης Γανιας.

AFISA (2)

FYLLADIO 2 OPSH