Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λάρισα και Τρίκαλα

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λάρισα και Τρίκαλα

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λάρισα και Τρίκαλα

Σε πέντε συλλήψεις σε Λάρισα και Τρίκαλα προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Αναλυτικά:

Συνελήφθη, χθες (11-09-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Συνελήφθη, σήμερα (11-09-2015) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ένα μαχαίρι.

Συνελήφθη, χθες (11-09-2015) το βράδυ στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή και κατασχέθηκαν (31) ναρκωτικά δισκία, τα οποία είχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Συνελήφθησαν, χθες (11-09-2015) το πρωί και το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 28χρονος ημεδαπός και ένας 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν ο καθένας από ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος κάνναβης-καπνού, τα οποία κατασχέθηκαν.