Ν. Παρασκευόπουλος: «Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη»

Ν. Παρασκευόπουλος: «Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη»

Ν. Παρασκευόπουλος: «Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη»

«Ξεμπερδεύουμε με το παλιό, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να βλέπουμε και να διεκδικούμε το αύριο» τόνισε στην ομιλία του στην Καρδίτσα χθες το βράδυ, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος νωρίτερα εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, στον πεζόδρομο Πλαστήρα, παρουσία των υποψηφίων Βουλευτών και πλήθος κόσμου.

Συριζα (2)

Συριζα (3)

Ο κ. Παρασκευόπουλος κάλεσε τους ψηφοφόρους, να δώσουν ισχυρή εντολή στον Αλέξη Τσίπρα, για να κερδίσουν μαζί το αύριο…

«Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη. Μόνο με αυτοδυναμία θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση» σημείωσε.

Σε άλλο σημείο, της ομιλίας του τόνισε πως τα διλήμματα είναι σκληρά και δεν σηκώνουν αυταπάτες.

«Θέλουμε να διαπραγματευτούν σε λίγο καιρό το χρέος, εκείνοι που χρόνια τώρα διακηρύσσουν ότι είναι βιώσιμο ή εκείνοι που επέβαλαν την ανάγκη της  μείωσης  του στους δανειστές» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να διαπραγματευτούν τα εργασιακά δικαιώματα, την προστασία και τις ελευθερίες των εργαζομένων , τις συλλογικές συμβάσεις ο ΣΥΡΙΖΑ ή όσοι επέβαλαν τον εργασιακό μεσαίωνα;».

Κλείνοντας, ο κ. Παρασκευόπουλος αναφέρθηκε στο νόμο που θέσπισε για την αποσυμφόρηση των φυλακών και σε όσους προεκλογικά εκμεταλλεύονται θέματα της επικαιρότητας για μικροκομματικούς σκοπούς, επισημαίνοντας πως η στάση τους είναι επικίνδυνη και τα όσα υποστηρίζουν, είναι αναληθή.

Συριζα (4)

SHARE