Εξιχνιάστηκαν κλοπές δικύκλων στο Βόλο

Εξιχνιάστηκαν κλοπές δικύκλων στο Βόλο

Εξιχνιάστηκαν κλοπές δικύκλων στο Βόλο

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οκτώ συνολικά περιπτώσεις κλοπών δικύκλων από την πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή της.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 17 και 16 ετών και σε βάρος ενός 19χρονου ημεδαπού, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, από το Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους έως και την προηγούμενη εβδομάδα, ο 16χρονος με τον 19χρονο, είτε από κοινού είτε μεμονωμένα, αφαίρεσαν οκτώ συνολικά δίκυκλα (έξι μοτοσικλέτες και δύο μοτοποδήλατα) από την πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή της.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 17χρονος υπήκοος Αλβανίας αγόρασε δύο δίκυκλα που αφαίρεσαν οι συνεργοί του και στη συνέχεια προέβη σε ανταλλαγή τους.

 

Σημειώνεται ότι επτά από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.