Ν. Παναγιωτόπουλος: η ΝΔ θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο

Ν. Παναγιωτόπουλος: η ΝΔ θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο

Φορολόγηση με κλιμάκωση, έμμεσος φόρος  στα τσιγάρα και «μικρότερο κράτος», τα ισοδύναμα της ΝΔ για να «ανακουφιστούν» οι αγρότες από το μνημόνιο 3

Ν. Παναγιωτόπουλος: η ΝΔ θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επτά μήνες έκανε μόνο λάθη, σε πρόσωπα και πολιτικές.  Έταξε πολλά και δεν έδωσε τίποτα… και δεν μπορώ να δεχθώ ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, όπως λέει ο κ. Τσίπρας» δήλωσε από την Καρδίτσα ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, Υπεύθυνος Κοινωνικών Υποθέσεων της ΝΔ – υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι στα τοπικά ΜΜΕ, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ΝΔ θα αναδειχθεί στις 20 Σεπτέμβρη,  πρώτη δύναμη και θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος μίλησε για τα διλλήματα των εκλογών, καλώντας τους πολίτες να σκεφθούν με τη λογική και να συγκρίνουν το 7μηνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με το έργο της ΝΔ.

«Στο τέλος του 2014 η χώρα μας μπήκε σε σταθερή πορεία, σε σωστή πορεία. Και ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε επτά μήνες έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα από ότι περιμέναμε» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η ανεργία το 2014 έπεφτε, είχαμε μπει σε τροχιά ανάπτυξης, τώρα όμως η ανεργία ανεβαίνει παρότι διανύουμε τουριστική περίοδο. Η οικονομία, δυστυχώς μπήκε σε τροχιά ύφεσης.

Και όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε για α αλλάξει η χώρα πορεία, να σταθεί στα πόδια της» σημείωσε.

Ισοδύναμα της ΝΔ

Ερωτηθείς από το Karditsa24 ο κ. Παναγιωτόπουλος για το αγροτικό ζήτημα και τα δυσβάσταχτα μέτρα του 3ου μνημονίου,  είπε πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και πως πρέπει να αναζητηθούν ισοδύναμα.

Η ΝΔ θα προτείνει μεταξύ άλλων, φορολόγηση με κλιμάκωση – με κριτήρια, έμμεσο φόρο στα τσιγάρα και «μικρότερο κράτος», για να είναι μικρότερες και οι ανάγκες.

Επίσης, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε πως όποιος κληθεί να κυβερνήσει, θα αναγκαστεί να εφαρμόσει όσα υπέγραψε ο κ. Τσίπρας, με μικρό βεβαίως πεδίο παρέκκλισης.

Όσο για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στο Ν. Καρδίτσας το χαρακτήρισε «δυναμικό» και «ποιοτικό».

Να αναφέρουμε πως τον κ. Παναγιωτόπουλο καλωσόρισε στην Καρδίτσα, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σοφία Τόλια και οι υποψήφιοι Βουλευτές : Κώστας Τσιάρας, Ασημίνα Σκόνδρα, Σπύρος Ταλιαδούρος, Ορέστης  Ψαχούλας και Σωτήρης Κουλοκτσής. Απουσίαζε ο Γιώργος  Αναγνωστόπουλος.