Προετοιμασίες για την 14η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Προετοιμασίες για την 14η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Προετοιμασίες για την 14η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Θα διεξαχθεί από τις 9 – 14 Οκτωβρίου, στις Καπναποθήκες

Από τις 9 – 14 Οκτωβρίου 2015, θα διεξαχθεί η 14η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, που διοργανώνεται από το ΕΒΕΚ, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, στις Καπναποθήκες στην Περιφερειακή Οδό.

Σήμερα λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, η διοικητική επιτροπή παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους και κάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και όχι μόνο, να συμμετάσχει στην Έκθεση και να ωφεληθεί πολλαπλά.

Αρχικά το λόγο πήρε ο κ. Απόστολος Κηρύκος, ο οποίος αναφερόμενος στην έκθεση, είπε πως αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής της Θεσσαλίας.

«Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση είναι ένα εργαλείο για τους επιχειρηματίες και τα οφέλη είναι πολλά» δήλωσε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα το θυμό του για την αδράνεια των πολιτικών.

Ακολούθως, ο κ. Γιώργος Κατσίκης τόνισε πως τη φετινή χρονιά, θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα και στην προώθηση των αγροτικών προϊόντων του νομού.

Έτσι, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «ΑΓΡΟΤΡΟΦΙΜΑ – ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ» .

Οι εισηγητές: Ο κ. Μπέλλης Βασίλης, Διευθυντής της ΑΝ.ΚΑ ΑΕ θα αναπτύξει το θέμα : «Ο Συνεταιρισμός ως μορφή οργάνωσης της παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών», ενώ Καθηγητής από το ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων θα μιλήσει για τους «Τρόπους παραγωγής ποιοτικών και ανταγωνιστικών αγροτροφίμων».

Επίσης, ο κ. Νίκος Αρχοντής , Γενικός Διευθυντής Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, θα αναπτύξει το θέμα: «Μεθοδολογία εξεύρεσης αγορών στην εσωτερική αγορά και εξαγωγικές προοπτικές στα αργοτρόφιμα».

Τέλος, το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας «ΠΡΟΒΟΛΗ expo» κ. Κων/νος Ζυγουράκης, ο οποίος παρουσίασε τον τιμοκατάλογο των περιπτέρων.

Για τα μέλη του επιμελητηρίου:
– το κόστος συμμετοχής για περίπτερο εσωτερικού χώρου είναι 30 ευρώ/ τ.μ.
– το κόστος συμμετοχής για περίπτερο εξωτερικού χώρου είναι 12 ευρώ/ τ.μ.
-το κόστος συμμετοχής για περίπτερο σε τέντα είναι 28 ευρώ/τ.μ.

Για τα μη μέλη του επιμελητηρίου:
– το κόστος συμμετοχής για περίπτερο εσωτερικού χώρου είναι 44 ευρώ/ τ.μ.
– το κόστος συμμετοχής για περίπτερο εξωτερικού χώρου είναι 19 ευρώ/ τ.μ.
-το κόστος συμμετοχής για περίπτερο σε τέντα είναι 43 ευρώ/τ.μ.

SHARE