ΚΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΚΕ: Γιατί στις 20 του Σεπτέμβρη ψηφιζουμε ΚΚΕ!

ΚΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΚΕ: Γιατί στις 20 του Σεπτέμβρη ψηφιζουμε ΚΚΕ!

ΚΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΚΕ: Γιατί στις 20 του Σεπτέμβρη ψηφιζουμε ΚΚΕ!

Παραμονές εκλογών και όλοι έρχονται και σου βάζουν διλλήματα. Έχεις πια πείρα. Φτάσε λοιπόν στην κάλπη με τα δικά σου κριτήρια. Και αυτά είναι ότι ζεις κάθε μέρα!
Σκέψου:
Ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα θα είναι πρώτο και ποιο δεύτερο, από το αν θα υπάρξει κυβέρνηση «μεγάλου συνασπισμού» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, ή κυβέρνηση του πρώτου κόμματος με κάποια μικρότερα, το πραγματικό δίλημμα για σένα είναι ένα:
Ή
Θα ενισχύσεις και θα «νομιμοποιήσεις» με την ψήφο σου το ενιαίο μπλοκ των κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) που θα βρεθούν έτσι κι αλλιώς απέναντί σου.
Αν θα βάλεις φαρδιά – πλατιά την υπογραφή σου με την ψήφο σου, στην καταδίκη τη δική σου και των παιδιών σου. Δηλαδή αν είσαι:
• Συνταξιούχος να ψηφίσεις ότι η σύνταξή σου θα κοπεί και θα γίνει επίδομα πτωχοκομείου.
• Εργάτης να ψηφίσεις ότι δε θα πάρεις σύνταξη ποτέ, ούτε καν αυτή τη σύνταξη πείνας που ετοιμάζουν για όλους.
• Αγρότης να ψηφίσεις ότι θα ξεκληριστείς, θα διωχτείς από το χωράφι σου.
• Να ψηφίσεις πως θα συνεχίσεις να πληρώνεις ακριβά την Παιδεία των παιδιών σου, την Υγεία.
Ή
Θα ενισχύσεις το ΚΚΕ, ώστε να έρθει πιο κοντά η δική σου νίκη !
Σου λέμε λοιπόν ότι όλοι εμείς που είμαστε, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, μικροί και μεσαίοι αγρότες, νέοι, γυναίκες, έχουμε κάθε συμφέρον να στηρίξουμε και να δυναμώσουμε το ΚΚΕ:
1.Γιατί πλέον έχουμε ατράνταχτα και χειροπιαστά στοιχεία ότι το ΚΚΕ μας είπε έγκαιρα την αλήθεια, ποτέ δεν μας κορόιδεψε για να ψαρέψει κάποιες ψήφους.
2. Γιατί το ΚΚΕ λέει το πραγματικό και ανυποχώρητο ΟΧΙ στα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα όπως αποδείχτηκε από την ίδια τη ζωή.
3.Γιατί το ΚΚΕ ήταν το κόμμα που οργάνωσε με συνέπεια την πάλη μας.
4. Γιατί το ΚΚΕ θα είναι και αύριο πιο αποφασιστικά το στήριγμα μας απέναντι στη «χορωδία των εκβιαστών» και των αντιλαϊκών μονόδρομων.
5. Γατί η πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή εξουσία, με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους είναι η μοναδική ρεαλιστική και ελπιδοφόρα πρόταση, που μπορεί να βάλει οριστικό τέλος στα μνημόνια και τις θυσίες όπου υποβάλλεσαι, υποβαλλόμαστε όλοι μας.
6. Γιατί η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ παντού δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις οργάνωσης – ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, ενίσχυσης της Λαϊκής Συμμαχίας, της οργάνωσης και της μαχητικότητας μας ενάντια στην παραίτηση και τη μοιρολατρία.
7.Γιατί μόνο μέσα από την πάλη σε αυτήν την κατεύθυνση μπορείς εσύ, όλοι μας, να καθυστερήσουμε και να αποκρούσουμε μέτρα, να αποσπάσουμε μέτρα ανακούφισης, να ανοίξουμε δρόμο για την ανάκτηση των απωλειών μας και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.
Με ισχυρό ΚΚΕ παντού μπορούμε να φέρουμε πιο κοντά τη λαϊκή νίκη!

SHARE