Κώστας Τσιάρας: Την Kυριακή, η Eλλάδα μπροστά.

Κώστας Τσιάρας: Την Kυριακή, η Eλλάδα μπροστά.

Άρθρο του υπ. βουλευτή ΝΔ Καρδίτσας, Κώστα Τσιάρα

Κώστας Τσιάρας: Την Kυριακή, η Eλλάδα μπροστά.

Παρά τις οικτρές, θλιβερές αντιφάσεις του αντιπάλου της, η Νέα Δημοκρατία δεν συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές απλώς καταγγέλλοντάς τις. Αντιθέτως, διατυπώνει ξεκάθαρο, σαφές και ελπιδοφόρο όραμα, με εγγύηση για την υλοποίησή του την ειλικρίνεια του προέδρου της Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Όπως έχουμε πολλάκις εξηγήσει, με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία θα δημιουργηθεί Εθνική Ομάδα Διακυβέρνησης, με στόχο τη σταθερότητα και την ομαλότητα. Με στόχο τις συνεργασίες, την συνεννόηση και τη σύνθεση, όχι την υπόσχεση της συνέχισης της πόλωσης. Προτεραιότητά μας η επιλογή των αξίων και των ικανών, όσων είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα. Με αυτούς θα δημιουργήσουμε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μία κυβέρνηση όλων των Ελλήνων.

Πέρα όμως από τη διακυβέρνηση προέχει και η δημιουργία Εθνικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης: από τεχνοκράτες και στελέχη με εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση, που να εκφράζουν και να εκπροσωπούν όσο το δυνατόν περισσότερες και ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις. Επιδιώκουμε τη συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων, οι οποίες πιστεύουν στην ανάγκη της παραμονής μας στην Ευρώπη και στη διασφάλιση της παρουσίας μας εκεί. Επιδιώκουμε την συμμετοχή των στελεχών που έχουν πείρα διαπραγματεύσεων: όσοι δηλαδή ξέρουν τι υπάρχει πάνω και κάτω από το τραπέζι…

Αυτά φυσικά δεν επαρκούν χωρίς την Εθνική Ομάδα Σχεδιασμού, που θέλουμε να χτίσουμε. Με εκπροσώπους φορέων, τον επιστημονικό κόσμο αλλά και τους τεχνοκράτες θα δημιουργήσουμε μία ομάδα με προσανατολισμό στο μέλλον και σκοπό να καταρτίσει και να παρουσιάσει μέχρι την άνοιξη του 2016 ένα σχέδιο συγκροτημένης εξόδου από την κρίση. Ένα σχέδιο απεγκλωβισμού, που θα αφορά όλους τους τομείς οικονομίας και της κοινωνίας και κάθε παραμικρή περιοχή της χώρας. Για την έξοδο προς την ανάπτυξη που έχουμε αναβάλει πολύ καιρό.

Αυτές είναι οι δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας. Για την υλοποίησή τους θα χρειαστούμε την ψήφο κάθε πολίτη.
Μια ευκαιρία για την πραγματοποίηση αυτού του οράματος η ερχόμενη Κυριακή.

SHARE