Ν. Δένδιας:  Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές

Ν. Δένδιας:  Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές

Πολυπληθής η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ απόψε στο Παυσίλυπο

Ν. Δένδιας:  Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές

Τη βεβαιότητά του πως η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη, εξέφρασε από την Καρδίτσα, ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος στο Παυσίλυπο.

Ο κ. Δένδιας μιλώντας σε πολυπληθές κοινό, εξαπέλυσε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι πάει σε εκλογές για να προλάβει τις συνέπειες το φθινόπωρο,  από τα όσα συμφώνησε και από την άγρια φορολόγηση.

Νεα Δημοκρατία - Δένδια (5)

«Δεν μπορεί κάθε φορά που υπάρχει μία κρίση η κυβέρνηση να επιστρέφει την εντολή στον ελληνικό λαό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δένδιας είπε  ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ίδιος ρωγμώδες υλικό πλέον, δεν χρειάζεται να κάνουμε ρωγμές».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Δένδιας μιλώντας για το 7μηνο διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ , είπε πως «ο λογαριασμός ήδη  είναι 86 δισ ευρώ που κόστισε η καθυστέρηση, συν το κόστος από τις εκλογές».

Σε συστράτευση κάλεσαν τους συμπολίτες οι υποψήφιοι Βουλευτές κ.κ. Κώστας Τσιάρας, Ασημίνα Σκόνδρα και Σπύρος Ταλιαδούρος, στο χαιρετισμό τους, λέγοντας πως μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα στη χώρα.

Παρόντες ήταν και οι υποψήφιοι Βουλευτές κ.κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Ορέστης Ψαχούλας και Σωτήρης Κουλοκτσής.

Νεα Δημοκρατία - Δένδια (1)

Σ. Τόλια: Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι μονόδρομος

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε νωρίτερα η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας κα. Σοφία Τόλια, τόνισε τα εξής:

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου. Στις εκλογές αυτές δεν έχουμε διλήμματα. Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι μονόδρομος.

Το νέο, το καινοτόμο, το φρέσκο που ευαγγελιζόταν τον Ιανουάριο ο κ. Τσίπρας δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς, αφού πρώτα μάτωσε τον ελληνικό λαό με τα πιο δυσβάσταχτα μέτρα, με το πιο σκληρό μνημόνιο, εξαπατώντας αυτούς που πίστεψαν τις εύηχες και όμορφες εξαγγελίες του.

Εφτά μήνες ήταν αρκετοί για την απόλυτη καταστροφή: κλειστές τράπεζες, καταγραφή των πιο υψηλών ποσοστών ανεργίας, μπάχαλο σε παιδεία και μεταναστευτικό, οικονομική δυσπραγία, αλλά και τα πρόσφατα που είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως αυτός της διαπλοκής εν ενεργεία υπουργού. Αξίζει να του δώσουμε δεύτερη ευκαιρία. Σε καμία περίπτωση.

Η απειρία του Τσίπρα και η εκπαίδευσή του στην πολιτική μας στοίχισε ακριβά. Θα επιτρέψουμε στον άνθρωπο που άλλα λέει, άλλα ψηφίζει, άλλα θα εφαρμόσει και τίποτα από αυτά δεν πιστεύει να διαχειριστεί εκ νέου τις τύχες μας?

Τώρα είναι η ώρα της Νέας Δημοκρατίας και του Βαγγέλη του Μεϊμεράκη. Πιστοί στο πρόγραμμά μας, στις αξίες μας, στην ευρωπαϊκή μας πορεία, στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις φιλελεύθερου προγραμματισμού, οφείλουμε να δώσουμε δυναμικό «παρών» την Κυριακή στις κάλπες. Καμία ψήφος χαμένη.

Είμαστε η μόνη εγγύηση για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση. Δεν αντέχει η χώρα και ο λαός μας άλλους πειραματισμούς. Πάμε δυνατά την Κυριακή για την επάνοδό μας στην στη διακυβέρνηση της Ελλάδος. Λέμε ναι στη σταθερότητα, όχι στην ανασφάλεια».

Νεα Δημοκρατία - Δένδια (3)

Νεα Δημοκρατία - Δένδια (4)