Πληρωμή δικαιούχων για το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και τις Εθνικές Εκλογές...

Πληρωμή δικαιούχων για το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

Πληρωμή δικαιούχων για το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης ανακοινώνει ότι την  Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, απέστειλε κατάσταση πληρωμής:

– για 4.117 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015.

– για 132 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.

Από την επεξεργασία των στοιχείων προκύπτει ότι 2.205 δικαιούχοι των παραπάνω εκλογικών διαδικασιών δεν είχαν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση για συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) κατά την εκτέλεση της σχετικής ροής πληρωμής.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της αίτησής σας μέσω της σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/electionpay.

Τέλος, υπενθυμίζουμε τα ακόλουθα:

– Για την πληρωμή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (IBAN), μέσω της σχετικής εφαρμογής στην προαναφερόμενη διεύθυνση, από τον κάθε δικαιούχο (έφορο, δικαστικό αντιπρόσωπο, γραμματέα κλπ.).

– Η πρόσβαση στο σύστημα για τη συμπλήρωση του τραπεζικού λογαριασμού είναι εφικτή μόνο με τη χρήση των προσωπικών κωδικών του TaxisNet.