Πανέτοιμη η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για τη διεξαγωγή των εκλογών

Πανέτοιμη η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για τη διεξαγωγή των εκλογών

Πανέτοιμη η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για τη διεξαγωγή των εκλογών

Πανέτοιμος είναι ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας για την ομαλή διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη και την μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος  σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους σήμερα, τόνισε πως βρίσκονται  σε πλήρη ετοιμότητα.

τσιακος

Οι σάκοι με το εκλογικό υλικό έχουν σταλεί στα  εκλογικά τμήματα του νομού,  ενώ έτοιμοι να αναλάβουν καθήκοντα είναι και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Τα εκλογικά τμήματα

Αξίζει να αναφέρουμε πως στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, θα λειτουργήσουν 283 εκλογικά τμήματα, στα οποία είναι εγγεγραμμένοι 133.289 ψηφοφόροι.

Επίσης, θα λειτουργήσουν:

– στο 1ο ΓΕΛ Καρδίτσας, ένα μεικτό εκλογικό τμήμα για τους ετεροδημότες  των βασικών εκλογικών Περιφερειών: Α΄ Αθηνών, Β΄ Αθηνών, Α΄ Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Κοζάνης, Λάρισας και Τρικάλων.

-10 αμιγή ή μεικτά εκλογικά τμήματα, στα οποία εκλογείς θα ψηφίσουν για την Περιφέρεια Καρδίτσας, σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ο κ. Τσιάκος είπε ακόμη πως η  μετάδοση των αποτελεσμάτων, θα γίνει διαδικτυακά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας (ο ιστότοπος είναι http://ekloges.thessaly.gov.gr/)  και πως  σε 2- 3 ώρες μετά το άνοιγμα της κάλπης, θα υπάρχει πλήρης εικόνα.

«Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, άλλωστε έχουμε την ανάλογη εμπειρία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας.

Κλείνοντας ευχαρίστησε θερμά όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες και κάλεσε τους πολίτες να ενημερώνονται άμεσα μέσα από το site.