Ενθουσιασμός στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ενθουσιασμός στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ

Δηλώσεις στο Karditsa24 από τους Βουλευτές Σπ. Λάππα και Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου

Ενθουσιασμός στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα ξέσπασαν δεκάδες οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Τόσο ο κ. Σπύρος Λάππας, όσο και η κα. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, που εκλέγονται για δεύτερη φορά Βουλευτές, εμφανώς ικανοποιημένοι, μίλησαν στο Karditsa24 και ευχαρίστησαν θερμά τους συμπολίτες για την εμπιστοσύνη τους.

συριζα_εκλογες_2

Ο κ. Λάππας, είπε αναλυτικά τα εξής:

«Μιλάμε για μια δημοκρατική νίκη του λαού και του ΣΥΡΙΖΑ. Από αύριο Δευτέρα αναλαμβάνουμε τιτάνια προσπάθεια για να ξεπεράσει η χώρα και η ελληνική κοινωνία τις χρόνιες παθογένειες, τις καθυστερήσεις και τις αδυναμίες.
Εμείς ασκούμε απλά την κυβέρνηση, την εξουσία όμως θα την ασκήσουμε με τον ελληνικό λαό προς όφελός του».

Η κα. Κατσαβριά, τόνισε τα ακόλουθα:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε το έργο μας, αυτό που ξεκινήσαμε στις 25 Γενάρη.
Δεσμευόμαστε πως θα δώσουμε έμφαση στον πρωτογενή τομέα και πως το δύσκολο πρόγραμμα, θα γίνει πιο εύκολο για το λαό, μέσα από διαπραγματεύσεις με τους εταίρους μας».

συριζα_εκλογες_3 συριζα 4

Αξίζει να αναφέρουμε πως η κα. Παναγιώτα Βράντζα, 3η στη λίστα του ψηφοδελτίου, βρίσκονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, στο εκλογικό κέντρο Μουζακίου.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών – ενσωμάτωση 63,95% – η κα. Βράντζα καταλαμβάνει την 3η έδρα στο νομό.