5 συλλήψεις χθες στη Λάρισα

5 συλλήψεις χθες στη Λάρισα

5 συλλήψεις χθες στη Λάρισα

Σε 5 συλλήψεις προχώρησαν χθες οι Αστυνομικές Αρχές της Λάρισας. Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη, χθες (21-09-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός μήνα, για απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη, χθες (21-09-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και πέντε μηνών, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Συνελήφθη, χθες (21-09-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε καφενείο ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και αφορολόγητου καπνού, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Συνελήφθησαν, χθες (21-09-2015) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 56 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος καπνού-κάνναβης και ένα πλακίδιο με υπολείμματα ηρωίνης.