Τον Ερμή Αγιάς υποδέχεται την Τετάρτη ο Α.Σ.Καρδίτσας (6.30 μ.μ.) για το...

Τον Ερμή Αγιάς υποδέχεται την Τετάρτη ο Α.Σ.Καρδίτσας (6.30 μ.μ.) για το Σούπερ Καπ Θεσσαλίας

Δυνατό τεστ για Α.Σ.Κ.

Τον Ερμή Αγιάς υποδέχεται την Τετάρτη ο Α.Σ.Καρδίτσας (6.30 μ.μ.) για το Σούπερ Καπ Θεσσαλίας

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας θα έχει την Τετάρτη ο Α.Σ.Καρδίτσας, που υποδέχεται στις 6.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο τον Ερμή Αγιάς.

Οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως την Τετάρτη για την 4η αγωνιστική του Σούπερ Καπ Θεσσαλίας θα συναντηθούν σε ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Α.Σ.Κ. προέρχεται από νίκη με 94-73 και πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά, ενώ ο Ερμής Αγιάς θεωρείται δίκαια από τις καλύτερες ομάδες στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Λάρισας, διατήρησε το βασικό της κορμό από πέρυσι, ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές και διαθέτει ένα πλήρες και πολύ έμπειρο ρόστερ. Από τον Ερμή, χωρίς αμφιβολία ξεχωρίζει ο Νέστορας Κόμματος, αθλητής με τεράστια καριέρα εντός κι εκτός Ελλάδας, που πέρυσι επέστρεψε στη Λάρισα από όπου κατάγεται και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας και καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

SHARE