Η απάντηση του Βαρουφάκη στον Μοσκοβισί: Λυπάμαι που για να καλύψεις την...

Η απάντηση του Βαρουφάκη στον Μοσκοβισί: Λυπάμαι που για να καλύψεις την υποβάθμισή σου, είπες ότι δεν διαπραγματευόμουν

Η απάντηση του Βαρουφάκη στον Μοσκοβισί: Λυπάμαι που για να καλύψεις την υποβάθμισή σου, είπες ότι δεν διαπραγματευόμουν

ΜΕΣΩ TWITTER

«Λυπάμαι Πιερ Μοσκοβισί που για να καλύψεις την ραγδαία υποβάθμισή σου, αντί να πεις ότι δεν συνθηκολογούσα, είπες ότι δεν διαπραγματευόμουν», απάντησε μέσω Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης, στις δηλώσεις του Πιερ Μοσκοβισί για τον τρόπο που λειτουργούσε στα Eurogroup ο πρώην υπουργός οικονομικών της Ελλάδας.

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί άσκησε το βράδυ της Πέμπτης σφοδρή κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη για τον τρόπο που διαπραγματεύθηκε, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Βαρουφάκης δεν ερχόταν για να διαπραγματευθεί», είπε ο επίτροπος Μοσκοβισί μιλώντας σε μια εκδήλωση στο Παρίσι.

«Είχαμε αμέτρητες συζητήσεις μαζί του. Οι συζητήσεις αυτές ήταν μάταιες, άσκοπες και ακαδημαϊκές. Ήθελε απλώς να κερδίσει χρόνο, όχι να κάνει σαφείς προτάσεις», συνέχισε ο Πιερ Μοσκοβισί.

«Είμαι ευτυχής που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών διότι είναι κάποιος που γνωρίζουμε», πρόσθεσε.