Ανακοίνωση σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στην Καρδίτσα

Ανακοίνωση σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στην Καρδίτσα

Ανακοίνωση σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στην Καρδίτσα

Με την παρούσα ανακοίνωση επιθυμούμε να διατρανώσουμε το πνεύμα του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα, του Ολυμπιακού, και της παρουσίας του στην Καρδίτσα. Η έναρξη λειτουργίας της Σχολής Ποδοσφαίρου στην Καρδίτσα έχει ως σκοπό να προσφέρει στον τοπικό αθλητισμό, να αναδείξει το ταλέντο του καρδιτσιώτη ποδοσφαιριστή, αλλά και να αποτελέσει διαπαιδαγωγικό σταθμό και να εμφυσήσει τη νοοτροπία του πρωταθλητή στα παιδιά της πόλης. Μια νοοτροπία που πρέπει να τα διακατέχει σε όλο τους το βίο, μέσα και έξω από τα γήπεδα και τις σχολικές αίθουσες.

olympiakos-karditsas-logo

Ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί κλειστό κλαμπ για κανέναν, αλλά είναι πάντα ανοικτός σε οποιοδήποτε παιδί της πόλης επιθυμεί να δοκιμαστεί, είτε είναι εγγεγραμμένος στη Σχολή μας είτε όχι, είτε είναι φίλος του Ολυμπιακού, είτε οποιασδήποτε άλλης ομάδος. Στις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού δε διδάσκουμε τον οπαδισμό, αλλά την τέχνη του ποδοσφαίρου και το αθλητικό ήθος.

Η πόρτα του Ολυμπιακού έχει ανοίξει διάπλατα για τα παιδιά της Καρδίτσας και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που το έχουμε επιτύχει για όλους τους νέους του νομού μας. Κανένα ταλέντο δεν πρέπει να μείνει ταλέντο, αλλά να έχει όλη την υποστήριξη που του αξίζει. Μια υποστήριξη που το όνομα του Ολυμπιακού Πειραιώς εγγυάται.

Για πρώτη φορά στην Καρδίτσα, εφαρμόζεται ένα δοκιμασμένο πρόγραμμα προπονήσεων ανάλογα με την ηλικία του αθλητή. Ένα πρόγραμμα που εφαρμόζεται με επιτυχία εδώ και δεκαπέντε χρόνια σε τρεις ηπείρους, σε 34 Σχολές Ποδοσφαίρου και σε πάνω από 6.000 παιδιά. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αναδειχθούν αθλητές με αξιόλογη ποδοσφαιρική παιδεία και ικανότητες, ώστε να τροφοδοτήσουν συλλόγους τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό και γιατί όχι και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα χαρούμε να γνωρίσουμε από κοντά εσάς και το παιδί σας και να συνταχθούμε μαζί στο κοινό όραμα αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου!

olympiakos-karditsas-akadhmia