Και τώρα το πρωτάθλημα

Και τώρα το πρωτάθλημα

Ο Α.Σ.Κ. αφήνει πίσω το Σούπερ Καπ Θεσσαλίας και μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του

Και τώρα το πρωτάθλημα

Με τρεις συνεχόμενες νίκες έκλεισε τις υποχρεώσεις του για το Σούπερ Καπ Θεσσαλίας ο Α.Σ.Καρδίτσας και εξασφάλισε την είσοδο στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια της διακοπής των Χριστουγέννων. Ο Α.Σ.Κ. θα είναι η μοναδική ομάδα εκτός νομού Λάρισας που θα συμμετέχει στο φάιναλ φορ, καθώς οι άλλες τρεις είναι ο Γ.Σ.Λάρισας, η Α.Ε.Λάρισας αλλά και ο Ερμής Αγιάς.

Η πρόκριση στο Σούπερ Καπ είναι πλέον παρελθόν, αφού προέχει η καλύτερη προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας. Ο Α.Σ.Καρδίτσας θα μπει πάντως με καθυστέρηση μιας εβδομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας της πρεμιέρας Α.Σ.Καρδίτσας-Γ.Σ.Σιάτιστας και από τις 11 Οκτωβρίου που είχε προγραμματισθεί αρχικά, θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου, λόγω συμμετοχής αθλητή του σωματείου στην Εθνική Ενόπλων. Έτσι, η πρώτη επίσημη υποχρέωση είναι στις 18 Οκτωβρίου, όταν ο Α.Σ.Κ. θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων. Στο διάστημα 18 -25 Οκτωβρίου, η ομάδα της πόλης μας θα δώσει τρία παιχνίδια καθώς μετά τα Γιάννενα, την Τετάρτη 21/10 θα υποδεχθεί το Γ.Σ.Σιάτιστας και την Κυριακή 25/10 τον Αριστοτέλη Φλώρινας.

Με λιγότερες από είκοσι ημέρες να απομένουν για την πρεμιέρα, ο Χάρης Φόρος ρίχνει το βάρος στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας. Την Πέμπτη στις 7 μ.μ. σε φιλικό αγώνα θα υποδεχθεί το Γ.Σ.Φαρσάλων, ενώ την Κυριακή στις 4μ.μ. πάλι στην Καρδίτσα θα έχει νέο φιλικό με τον Πρωτέα Γρεβενών, ομάδα που θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας

Με συνεχείς προπονήσεις, ξεκίνησαν οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα υποδομής του Α.Σ.Καρδίτσας. Με την καθοδήγηση των προπονητών Κώστα Κομποδιέτα, Γιώργου Εγγλέζου και Βαγγέλη Παπαδόπουλου, αλλά και τη συμμετοχή του Χρήστου Δεληγιάννη, οι ακαδημίες του Α.Σ.Κ. απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια 6-17 ετών. Οι προπονήσεις γίνονται στα κλειστά γυμναστήρια του 1ου Δημ.Σχολείου και του 2ου και 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και το πλήρες πρόγραμμα. Για όσα παιδιά ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 693 6922792 (Κώστας Κομποδιέτας) και 694 8247897 (Γρηγόρης Κωτούλας).

SHARE