Την Ακαδημία του Αστέρα επισκέπτεται την Πέμπτη ο πρόεδρος των σχολών του...

Την Ακαδημία του Αστέρα επισκέπτεται την Πέμπτη ο πρόεδρος των σχολών του Παναθηναϊκού Γιώργος Καπουράνης

Την Ακαδημία του Αστέρα επισκέπτεται την Πέμπτη ο πρόεδρος των σχολών του Παναθηναϊκού Γιώργος Καπουράνης

Ο Γιώργος Καπουράνης υπήρξε στο παρελθόν ένα από τα μεγάλα ονόματα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, που άφησαν ανεξίτηλα το όνομα τους γραμμένο στην ιστορία της πράσινης Π.Α.Ε.

Τώρα πλέον εδώ και πολλά χρόνια η παλιά δόξα του Παναθηναϊκού έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της ανάπτυξης και προώθησης των Σχολών Ποδοσφαίρου, μέσω των οποίων θα προκύψουν τα νέα ταλέντα που θα ενισχύσουν μελλοντικά τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά καθώς οι παροχές προς τους αθλητές του Δικτύου αλλά και τις Ακαδημίες είναι σημαντικές. Κατ αρχήν οι Ακαδημίες εντάσσονται σε ένα ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα κάτω από την ομπρέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ το οποίο παρέχει συνεχή υποστήριξη σε όλες τις ακαδημίες.

Πλήρες ενταγμένο μέλος του δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού η ακαδημία του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ θα απολαμβάνει σειρά μοναδικών προνομίων όπως η ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης, η οδοντιατρική κάλυψη,  ένα προπονητικό σετ καθώς και ένα αθλητικό πακέτο προαιρετικά στοχεύοντας να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των αθλητών.

Επιπλέον η κάθε ακαδημία έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια από τα ταλέντα της στο Κορωπί, ενώ τα δυο τουρνουά που διεξάγονται κάθε χρόνο την περίοδο του Πάσχα προσφέρουν στα παιδιά ανεπανάληπτες εμπειρίες και δώρα καθώς και τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κάποιους από τους παίκτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Περιμένουμε όλους τους γονείς των παιδιών που ήδη συμμετέχουν στις   ακαδημίες    μας καθώς επίσης και όσους γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να ενταχθούν σε αυτήν για ενημέρωση και συζήτηση με τον πρόεδρο των σχολών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗ  την Πέμπτη 1-10-2015 και ώρα 18:00μμ. στις εγκαταστάσεις μας.

Ώρες εγγραφής  Τρίτη-Πέμπτη και Παρασκευή 18:00 μμ (γηπ.Α.Ο Αστέρα τέρμα Φαναρίου)

Τηλ.επικ.6937466975-6972509554