Ενημέρωση σε ειδική εκδήλωση την ερχόμενη Τρίτη για τις νέες θέσεις που...

Ενημέρωση σε ειδική εκδήλωση την ερχόμενη Τρίτη για τις νέες θέσεις που ανοίγουν στον τουρισμό, στην περιοχή των Τρικάλων

Συγκεκριμένα η Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., συντονιστής εταίρος της «Αναπτυξιακής Σύμπραξης Τρικάλων για την Απασχόληση στον Τουρισμό», στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» διοργανώνει την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 στις 18:00 στο GALLERY ART HOTEL,  στα Τρίκαλα:

 Ημέρα Καριέρας

Σκοπός της Ημέρας Καριέρας είναι η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης της αγοράς εργασίας στο τουριστικό κύκλωμα της περιοχής των Τρικάλων και αποτελεί όχημα αμφίδρομης ενημέρωσης τόσο από την πλευρά των επιχειρήσεων όσο και από την πλευρά των ωφελούμενων.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε:

Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα Τουρισμού της περιοχής

Ωφελούμενους του Σχεδίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

18:00 – 18:15 Προσέλευση – Εγγραφές

18:15 – 18:30 Έναρξη – Χαιρετισμοί

18:30 – 18:50 Παρουσίαση της Πράξης «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», Γλυκερία Θυμιάκου, Συντονιστής Έργου, Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.

18:50 – 19:05 Παρουσίαση στοιχείων ζήτησης εργασίας σε ανθρώπινο δυναμικό σε δυναμικούς τομείς της τουριστικής οικονομίας της περιοχής, Βιβή Αθανασούλα, Στέλεχος, Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.

19:05 – 19:15 Παρουσίαση των δυναμικών τομέων τουριστικής οικονομίας της περιοχής, Κουτής Βάϊος, Υποδιευθυντής της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.

19:15 – 19:40 Συζήτηση – δικτύωση μεταξύ των εκπροσώπων επιχειρήσεων και των υποψήφιων ωφελούμενων ανά τομέα τουριστικής δραστηριότητας