Έναρξη προπονήσεων στη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού

Έναρξη προπονήσεων στη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού

Έναρξη προπονήσεων στη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού

Με ενθουσιασμό άρχισαν οι προπονήσεις στο Champions Arena, το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο 3ο χλμ Καρδίτσας-Αθηνών. Οι μικροί αθλητές δεν έκρυψαν τη χαρά τους που προπονήθηκαν φορώντας την ένδοξη φανέλα του Ολυμπιακού. Από την άλλη πλευρά οι γονείς έδειξαν την ικανοποίησή τους όχι μόνο για το ύφος της προπόνησης, αλλά κυρίως για τα χαμόγελα των παιδιών τους.
Αν και η πρώτη προπόνηση είχε και το χαρακτήρα γνωριμίας μεταξύ των αθλητών, το προπονητικό πρόγραμμα υλοποιήθηκε κανονικά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό των 34ων σχολών του Ολυμπιακού που αποσκοπεί στο να χτίσει τα προσόντα του αθλητή από μέρα σε μέρα.
P51001-192941

P51001-193034

Τις προπονήσεις διεξήγαγαν και οι πέντε προπονητές της Σχολής του Ολυμπιακού κ. Γκαβογιάννης, κ. Παπαστόγιας, κ. Μπουντούρης, κ. Παπαμαργαρίτης και κ. Παπαδημητρίου οι οποίοι θα συμμετέχουν στο πανελλαδικό σεμινάριο των Ακαδημιών του Ολυμπιακού στο Ρέντη που θα διεξαχθεί 10 και 11 Οκτωβρίου και εστιάζει σε θέματα τακτικής, πρόληψης τραυματισμών, στημένες φάσεις, προπόνηση τερματοφυλάκων, προετοιμασία αγώνα, μυϊκή ενδυνάμωση, αθλητική ψυχολογία, διατροφή και scouting. Στο ίδιο σεμινάριο θα παραστεί και η διοίκηση της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα για να ενημερωθεί σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης και marketing.
Οι εγγραφές στη Σχολή συνεχίζονται κανονικά και θα συνεχίζονται όλο το χρόνο, καθώς καθημερινά εγγράφονται νέα παιδιά στη Σχολή, όχι μόνον Ολυμπιακοί αλλά φίλοι όλων των ομάδων.

SHARE