Σάλος με την απόρριψη της υποψηφιότητας του Αδ. Γεωργιάδη – Συνεδριάζει η...

Σάλος με την απόρριψη της υποψηφιότητας του Αδ. Γεωργιάδη – Συνεδριάζει η ΚΕΦΕ

Σάλος με την απόρριψη της υποψηφιότητας του Αδ. Γεωργιάδη – Συνεδριάζει η ΚΕΦΕ

Μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε χθες από την απόρριψη της υποψηφιότητας ως εκπρόθεσμης συνεδριάζει εκ νέου σήμερα το πρωί στις 9.30 η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της ΝΔ, προκειμένου να εξετάσει την ένσταση που υπέβαλε ο Άδωνης Γεωργιάδης στην προηγούμενη απόφασή της.

Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης κατά την εισοδό του επεσήμανε, μάλιστα, το γεγονός ότι οι κ.κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Κυριάκος Μητσοτάκης διαφώνησαν ανοιχτά με την απόφαση να απορριφθεί ως εκπρόθεσμη η υποψηφιότητα επειδή κατατέθηκε μόλις 8 λεπτά μετά την εκπνοή διορίας.

Η επιτροπή απέρριψε χθες το απόγευμα ως εκπρόθεσμη την υποψηφιότητα του Αδ. Γεωργιάδη για την προεδρία του κόμματος, οποίος έφτασε στα γραφεία του κόμματος λίγα λεπτά μετά τις 6.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μέλη της Επιτροπής, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, προσανατολίζονται στο να αναιρέσουν την πρώτη τους απόφαση και να κάνουν δεκτή τελικά την υποψηφιότητα. Τα μέλη της ΚΕΦΕ θα βασιστούν στο ότι οι άλλοι τρεις υποψήφιοι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας συμφωνούν στο να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα.

ΠΗΓΗwww.imerisia.gr
SHARE