8 συλλήψεις χθες σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα

8 συλλήψεις χθες σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα

8 συλλήψεις χθες σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα

Σε οχτώ συλλήψεις προχώρησαν χθες οι Αστυνομικές Αρχές σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα. Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη χθες (05-10-2015) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης.

Συνελήφθη χθες (05-10-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν οχτώ ναρκωτικά δισκία και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα χύμα αφορολόγητου καπνού.

Συνελήφθη χθες (05-10-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός μηνός για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν χθες (05-10-2015) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 29 ετών, διότι ο πρώτος κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ οι δύο τελευταίοι κατελήφθησαν να κατέχουν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη χθες (05-10-2015) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δύο μηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συνελήφθη χθες (05-10-2015) το πρωί στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Τρικάλων, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για κλοπή.