Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας η Περιφέρεια...

Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέες βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα πραγματοποιηθούν μετά από την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, σύμβασης προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, η σύμβαση αφορά το έργο «Διαγράμμιση κόμβων με θερμοπλαστικό χρώμα».

Σκοπός των παρεμβάσεων είναι η διαγράμμιση με θερμοπλαστικό χρώμα των κυριότερων κόμβων που βρίσκονται στο εθνικό αλλά και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, με στόχο την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων αλλά και των πεζών.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία όπου η Περιφέρεια Θεσσαλίας καλείται να ανταπεξέλθει σε πλειάδα υποχρεώσεων με πενιχρά κονδύλια, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας θεωρώντας πως η οδική ασφάλεια, η ασφαλής μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και η ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων αποτελεί ζήτημα προτεραιότητας για την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Έτσι, υπογράψαμε τη σύμβαση προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, η οποία θα συνδράμει στην προσπάθεια βελτίωσης της οδικής ασφάλειας μέσα από τη διαγράμμιση του οδικού δικτύου».