Γαλλία: Κρατούσε έγκλειστο τον γιο του για τρία χρόνια

Γαλλία: Κρατούσε έγκλειστο τον γιο του για τρία χρόνια

Γαλλία: Κρατούσε έγκλειστο τον γιο του για τρία χρόνια

Αντιμέτωπος με τις δικαστικές αρχές θα βρεθεί ένας άνδρας από το Μιλούζ της ανατολικής Γαλλίας, καθώς κρατούσε έγκλειστο στο σπίτι του για διάστημα τριών ετών τον οκτάχρονο γιο του, προκειμένου να τον κρατήσει μακριά από τη μητέρα του η οποία είχε πάρει την επιμέλεια.

Το αγοράκι, το οποίο βρίσκεται σε σύγχυση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε άθλια κατάσταση, με το σώμα του γεμάτο τσιμπήματα από έντομα και τα μαλλιά του γεμάτα ψείρες, περιέγραψε η εισαγγελία του Μιλούζ σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το παιδί δεν πήγε ποτέ σχολείο, ενώ η μοναδική του σύνδεση με τον έξω κόσμο, τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν ένα τηλεοπτικό δίκτυο για παιδιά.

Το αγοράκι νοσηλεύεται σε ειδική ιατρική μονάδα, προσμένοντας να ξανασμίξει με τη μητέρα του.

Στον πατέρα, ηλικίας 37 ετών, απαγγέλθηκε η κατηγορία της απαγωγής και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 30 ετών, με την εισαγγελία να ζητεί την Παρασκευή  την προφυλάκισή του.

Τα ίχνη του πατέρα και του μικρού παιδιού είχαν χαθεί μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, το οποίο διέμενε στη Νίκαια, στον νότο της Γαλλίας, έως τον Οκτώβριο του 2012. Η αστυνομία ωστόσο κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη τους πρόσφατα στο Μιλούζ, από το σήμα του κινητού τηλεφώνου του πατέρα.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον πατέρα στα γραφεία ενός παλιού του εργοδότη, όπου τον ακινητοποίησαν και εν συνεχεία απελευθέρωσαν το αγοράκι.

ΠΗΓΗwww.naftemporiki.gr
SHARE