7 συλλήψεις σε Λάρισα και Τρίκαλα

7 συλλήψεις σε Λάρισα και Τρίκαλα

7 συλλήψεις σε Λάρισα και Τρίκαλα

Σε επτά συλλήψεις σε Λάρισα και Τρίκαλα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη χθες (10-10-2015) το πρωί στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ελασσόνας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Συνελήφθη χθες (10-10-2015) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει τρεις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη χθες (10-10-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι προχθές (09-10-2015) το πρωί αφαίρεσε από ιατρείο την προσωπική – επαγγελματική σφραγίδα του ιατρού, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο διακούχο. Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκαν δύο πλαστές ιατρικές συνταγές.

Συνελήφθη χθες (10-10-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι λίγο πριν αφαίρεσε από σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας  Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο διάφορα αντικείμενα. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Συνελήφθη χθες (10-10-2015) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη χθες (10-10-2015) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη χθες (10-10-2015) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μια χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.