Ανεπανάληπτη βραδιά Όπερας με την Ιταλίδα Σοπράνο Bianca D” Errico

Ανεπανάληπτη βραδιά Όπερας με την Ιταλίδα Σοπράνο Bianca D” Errico

Στο Ωδείο Ευθυμιάδη σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ

Ανεπανάληπτη βραδιά Όπερας με την Ιταλίδα Σοπράνο Bianca D” Errico

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 στις 9 το βράδυ το 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας στην αίθουσα του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, με μια καταπληκτική βραδιά Όπερας και πρωταγωνίστρια την Ναπολιτάνα σοπράνο Bianca D’ Errico.

Μετά τις πλούσιες εκδηλώσεις του Ιουλίου, του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου που πραγματοποιήθηκαν σε Καρδίτσα και Μουζάκι και τη συμμετοχή διακεκριμένων σολίστ και μουσικών συνόλων από Νότιο Κορέα, Σερβία, Ιταλία και Ελλάδα, το 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας συνεχίζεται με μια βραδιά Όπερας.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, που αποτελεί κορυφαίο μουσικό και πολιτιστικό θεσμό τελεί υπό τη καλλιτεχνική διεύθυνση του Καθηγητή και Μαέστρου Νίκου Ευθυμιάδη, περιλαμβάνει ποικιλία ποιοτικών εκδηλώσεων.

Μια ακόμη ανεπανάληπτη και σπάνια Μουσική βραδιά για την Καρδίτσα, την Θεσσαλία και όσους θέλουν να απολαύσουν μια βραδιά αληθινής Τέχνης και Μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φιλόμουσοι σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 στις 9 το βράδυ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης.

Η εξαιρετική Ιταλίδα σοπράνο Bianca DErrico θα ερμηνεύσει  στην Αίθουσα Εκδηλώσεων “ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ” του Ωδείου Ευθυμιάδη ένα πλούσιο πρόγραμμα από άριες των V. Bellini, S. Gastaldon, G. Donizetti, G. Puccini, G. Verdi, U. Giordano, E. Satie, F. P. Tosti, W. A. Mozart καθώς και ιταλικές καντσονέτες σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 στις 9 το βράδυ.

Στο πιάνο συνοδεύει ο Ιταλός Francesco Raddato.

Το όλο πρόγραμμα παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πιάνου του Ωδείου Ευθυμιάδη, που διαθέτει ένα πιάνο με ουρά και εξαιρετική  ακουστική.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας συνεχίζει μακριά από λαϊκισμούς, εμπορικά κυκλώματα και κινήσεις εντυπωσιασμού, να αποτελεί μια σημαντική τομή για την Αισθητική Αγωγή και τον πολιτισμό της Ελλάδος, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικότερα της Καρδίτσας. Αποτελεί επίσης ένα βήμα σημαντικό για νέους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Επαγγελματίες καλλιτέχνες προσφέρουν καταπληκτικές συναυλίες, που σπάνια έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι ακροατές μιας επαρχιακής πόλης.

Αύριο Πέμπτη βράδυ η Ιταλίδα σοπράνο θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Ωδείο Παλαμά ύστερα από αίτημα του Δήμου Παλαμά προσφέροντας μια σημαντική βραδιά στους κατοίκους της περιοχής.

Τριάντα τρία (33) χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας. Τριάντα τρία (33) χρόνια ζωής , Ποιότητας και Πολιτισμού .

Ο κορυφαίος Φεστιβαλικός θεσμός του Νομού για τριάντα τρία (33) χρόνια καταφέρνει  να κρατήσει ζωντανή την Ποιοτική Μουσική , την Κλασική , το Χορωδιακό Τραγούδι στο Νομό Καρδίτσας .

Τιμή εισόδου : 15 €