Εκδήλωση παρουσίασης του ρόστερ και των χορηγών του Α.Σ.Κ. την Πέμπτη στο...

Εκδήλωση παρουσίασης του ρόστερ και των χορηγών του Α.Σ.Κ. την Πέμπτη στο «Κιέριον»

Παρουσιάζει ομάδα και χορηγούς

Εκδήλωση παρουσίασης του ρόστερ και των χορηγών του Α.Σ.Κ. την Πέμπτη στο «Κιέριον»

Τη νέα ανδρική ομάδα με την πλήρη της σύνθεση, αλλά και τους χορηγούς θα παρουσιάσει την Πέμπτη ο Α.Σ.Καρδίτσας, σε εκδήλωση που θα γίνει στις 18.30 μ.μ. στο «Κιέριον». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλοι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ που στελεχώνουν την ανδρική ομάδα του συλλόγου, οι νέες εμφανίσεις της ομάδας καθώς και οι χορηγοί της αγωνιστικής εμφάνισης.

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Καρδίτσας έχει ως εξής:

«H διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας καλεί τους φιλάθλους την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» (Αίθουσα «Αφροδίτη») στην παρουσίαση της ανδρικής ομάδας και των χορηγών αγωνιστικής εμφάνισης για την περίοδο 2015-16».

Η ομάδα ξεκινά την Κυριακή τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στα Γιάννενα. Μετά την αναβολή της 1ης αγωνιστικής, ο Α.Σ.Κ. ξεκινά την Κυριακή ένα μίνι-μαραθώνιο, καθώς την Κυριακή ταξιδεύει στα Γιάννενα, την Τετάρτη 21/10 υποδέχεται το Γ.Σ.Σιάτιστα στο εξ’ αναβολής παιχνίδι και την Κυριακή 25/10 για την 3η αγωνιστική πλέον, θα υποδεχθεί τον Αριστοτέλη Φλώρινας. Ο Χάρης Φόρος περιμένει να δει την κατάσταση των παικτών του για το δύσκολο ξεκίνημα του Α.Σ.Κ. και  στην ομάδα υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για το καλύτερο.

SHARE