Δήλωση της Ασημίνας Σκόνδρα για την μείωση χρόνου παραμονής στα ορεινά των...

Δήλωση της Ασημίνας Σκόνδρα για την μείωση χρόνου παραμονής στα ορεινά των μετακινούμενων κτηνοτρόφων

Δήλωση της Ασημίνας Σκόνδρα για την μείωση χρόνου παραμονής στα ορεινά των μετακινούμενων κτηνοτρόφων

Μετά την απόφαση για τη μείωση του διαστήματος  παραμονής των μετακινούμενων κτηνοτρόφων του Προγράμματος της Εξισωτικής Αποζημίωσης, στους 4 συνολικά μήνες , η πρ. Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μειώθηκε και φέτος ο χρόνος παραμονής των κτηνοτρόφων στα ορεινά του Νομού μας και της Θεσσαλίας γενικότερα. Είναι γνωστό ότι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν την περαιτέρω παραμονή τους.

Θεωρώ πολύ σημαντικό γενικότερα να εξαντλούνται τα νόμιμα περιθώρια, ώστε να διευκολύνονται οι κτηνοτρόφοι σε ότι τους αφορά , γνωρίζοντας την απαιτητικότητα του επαγγέλματος και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Αισθάνομαι  ικανοποίηση, διότι το συγκεκριμένο θέμα, κατά την περίοδο της βουλευτικής μου θητείας, ήταν μια πρωτοβουλία και ένα από τα πολλά του αγροτικού τομέα που χειριζόμουνα  κάθε χρόνο,  και με την συνδρομή της Περιφέρειας, ρυθμιζόταν με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι θετικό ότι υιοθετήθηκε και συνεχίζεται, διότι  πρέπει να στεκόμαστε πάντα αρωγοί και υποστηρικτές, κάθε παραγωγικής τάξης».