Επίλεκτες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας οι κολυμβήτριες του Κ.Ο.Κ. Χριστίνα Χάρμπα και...

Επίλεκτες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας οι κολυμβήτριες του Κ.Ο.Κ. Χριστίνα Χάρμπα και Γεωργία Τσιαντά

Επίλεκτες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας οι κολυμβήτριες του Κ.Ο.Κ. Χριστίνα Χάρμπα και Γεωργία Τσιαντά

Την 12-10-2015 η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ανήρτησε στην ιστοσελίδα της (www.koe.org.gr- Κολύμβηση-Εγκύκλιοι) τη λίστα με τους αθλητές-τριες των Επιλέκτων  για την περίοδο 2015-2016, ηλικίας 12,13,14,15 ετών, γεννηθέντες τα έτη 2004,2003,2002, 2001 και οι οποίοι θα συμμετέχουν στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Κολύμβησης που θα υλοποιηθεί σε προπονητικά κέντρα σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρδίτσας, πιστός στην ανάδειξη ταλέντων, κατάφερε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, να εκπροσωπείται στο εν λόγω πρόγραμμα με δύο κολυμβήτριές του, την Χριστίνα Χάρμπα (γεν. 2003 και η μικρότερη ηλικιακά επίλεκτη στην κατηγορία της και για δεύτερη συνεχή φορά) και τη Γεωργία Τσιαντά (γεν. 2003 για πρώτη φορά) και οι οποίες θα μετέχουν σε κοινές προπονητικού περιεχομένου δραστηριότητες, υπό την επίβλεψη και την ευθύνη των Ομοσπονδιακών προπονητών, των επιστημονικών συνεργατών τους και των Τεχνικών της Ομοσπονδίας. Παράλληλα, οι σωματειακοί προπονητές εκ περιτροπής θα συμμετέχουν στις προπονητικές συναντήσεις και τα προπονητικά κάμπινγκ προετοιμασίας.

Στην  σημαντική αυτή διάκριση, συνετέλεσε τα μέγιστα η  συστηματική  προπόνηση  υπό την καθοδήγηση του προπονητή Αλέξανδρου Παπουτσή. Η διοίκηση του Κ.Ο.Κ., συναισθανόμενη την κοπιώδη προσπάθεια των νεαρών κολυμβητριών και την αγάπη τους για τον υγρό στίβο,  συγχαίρει τόσο αυτές όσο και τον  προπονητή τους  και εύχεται μεγαλύτερες και περισσότερες επιτυχίες για τη νέα κολυμβητική χρονιά 2015-2016.

SHARE