Πολύ επιτυχημένη η παρουσίαση ανδρικής ομάδας και χορηγών του Α.Σ.Καρδίτσας

Πολύ επιτυχημένη η παρουσίαση ανδρικής ομάδας και χορηγών του Α.Σ.Καρδίτσας

Πολύ επιτυχημένη η παρουσίαση ανδρικής ομάδας και χορηγών του Α.Σ.Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Πέμπτη στο Ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ», η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας, αλλά και των χορηγών της για την περίοδο 2015-16. Παρουσία εκπροσώπων φορέων αλλά και πολύ κόσμου που έδωσε το «παρών», η εκδήλωση σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ASK_ekdilosi1

Παρόντες, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ.Τιμόθεος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Φώτης Αλεξάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας αρμόδιος για θέματα Απασχόλησης και Εμπορίου κ.Ορέστης Ψαχούλας, οι Αντιδήμαρχοι Καρδίτσας κα Σωτηρία Μπακαλάκου, κ.κ. Κώστας Ψημμένος και Σωτήρης Αντωνίου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑ Καρδίτσας κ.Μιχάλης Τάντος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Αβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Σβάρνας, ο περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Κώστας Νούσιος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ.κ. Ηλίας Αντωνίου και Αποστόλης Κηρύκος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ.Δημήτρης Ντούγκος και οι αντιπρόεδροι κ.κ. Βάιος Φαλάγκας, Νίκος Φαρμάκης, το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης και Χρήστος Παππάς, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Τρίκαλα BC κ.Βαγγέλης Φρύδας, αλλά και πλήθος αθλητικών παραγόντων και φιλάθλων της Καρδίτσας.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο γ.γραμματέας του Α.Σ.Κ. Γιώργος Χριστούλας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παριστάμενους, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα την πορεία του σωματείου, τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τη σημασία που δίνεται στη διεύρυνση της βάσης του, με την εγγραφή νέων μελών. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα για τον αθλητισμό της Καρδίτσας, την ολοκλήρωση του νέου κλειστού γυμναστηρίου.

Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Τιμόθεος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Φώτης Αλεξάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, αρμόδιος για θέματα Απασχόλησης και Εμπορίου κ. Ορέστης Ψαχούλας, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Ηλίας Αντωνίου και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, κ.Δημήτρης Ντούγκος. Όλοι τους ευχήθηκαν καλή πορεία στην ομάδα με υγεία και επιτυχίες, ενώ έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Φώτης Αλεξάκος αναφέρθηκε στο θέμα του κλειστού γυμναστηρίου, τονίζοντας πως το έργο προχωρά παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και γίνονται έντονες προσπάθειες για να υπάρχει διαρκής ροή χρηματοδότησης.

Μιλώντας για το αγωνιστικό μέρος της φετινής ομάδας, ο υπεύθυνος σχεδιασμού και οργάνωσης όλων των αγωνιστικών τμημάτων και των υποδομών του Α.Σ.Κ. Χρήστος Δεληγιάννης, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της ομάδας, την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προπονητή Χάρη Φόρου, τον κορμό της ομάδας που απαρτίζεται από Καρδιτσιώτες αθλητές, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα θα βαδίζει βήμα-βήμα με στόχο να είναι ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρωταρχική επιδίωξη, όπως τόνισε, είναι η ομάδα να αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα.

Ο λόγος δόθηκε στη συνέχεια στον προπονητή Χάρη Φόρο, ο οποίος αναφέρθηκε στη διάθεση που δείχνουν όλοι οι αθλητές στο γήπεδο, στην προτεραιότητα που θα δοθεί στην εξέλιξη των νέων παιδιών, αλλά και στις δυσκολίες του πρωταθλήματος, το οποίο είναι μακρύ και με πολλές παγίδες.

Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Τσιαμούρας μίλησε εκ μέρους των παικτών, εκφράζοντας την ικανοποίηση για τις συνθήκες λειτουργίας της ομάδας, την πίστη που υπάρχει σε όλους για μια επιτυχημένη πορεία, αλλά και τη σημασία που θα έχει η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, στο πλευρό του Α.Σ.Κ.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των τεσσάρων χορηγών του Α.Σ.Κ. για την περίοδο 2015-16. Τέσσερις δυναμικές επιχειρήσεις που συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο το σεβασμό στον καταναλωτή, την επιμονή στην παροχή προϊόντων υψηλού επιπέδου, αλλά και το δυναμισμό και τη φιλοδοξία, κοσμούν φέτος την αγωνιστική εμφάνιση της ανδρικής ομάδας.

ASK_ekdilosi2

ASK_ekdilosi3

  • Μέγας χορηγός είναι η εταιρία ILLY, δια των αντιπροσώπων της στην Καρδίτσα κ.κ.Αχιλλέα Πούλιου και Χρήστου Κωστάμη. Ο κ.Πούλιος ευχαρίστησε το καταναλωτικό κοινό της Καρδίτσας, που προτιμά τα προϊόντα της εταιρίας και αναφέρθηκε στη διαχρονική συνεργασία με τον Α.Σ.Καρδίτσας, αλλά και στη σημασία που πρέπει να δίνει η κοινωνία στη στήριξη του αθλητισμού, που δίνει διέξοδο στη νεολαία μας.
  • Χρυσός χορηγός, είναι τα καταστήματα PINK WOMAN και KIA KAHA Καρδίτσας. Δυο καταστήματα γυναικείας και ανδρικής ένδυσης με πολύ επιτυχημένη παρουσία στην πόλη, στα οποία αναφέρθηκε ο ιδιοκτήτης τους κ.Κώστας Παπαδόπουλος, τονίζοντας παράλληλα πως ο στόχος και η ομαδική δουλειά είναι τα στοιχεία που φέρνουν την επιτυχία, τόσο στην επιχειρηματικότητα όσο και στον αθλητισμό.
  • Αργυρός χορηγός, η εταιρία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, που προβάλλεται στην αγωνιστική εμφάνιση με το πλέον διαδεδομένο προϊόν της, το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ». Η Διευθύντρια Εταιρικής Ανάπτυξης κα Κατερίνα Χαζάπη, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της εταιρίας, αλλά και τις πολύ στενές σχέσεις της «ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ» με την Καρδίτσα και τους τοπικούς μελισσοκόμους. Όπως τόνισε, η εταιρία έχει πολυετή συνεργασία με τους παραγωγούς στην περιοχή μας, η οποία διαρκώς ενισχύεται και διευρύνεται.
  • Βασικός χορηγός του Α.Σ.Κ. η εταιρία ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε. και το νερό «Θεόνη», το φυσικό μεταλλικό νερό που πηγάζει σε ύψος 1.100 μέτρα και εμφιαλώνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, έχοντας ήδη τιμηθεί με διεθνή βραβεία και διακρίσεις. Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ κ. Κωνσταντίνος Μπεζιούλας αναφέρθηκε στη δυναμική της εταιρίας, αλλά στη συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τους αθλητικούς συλλόγους όπως ο Α.Σ.Καρδίτσας.

Κάθε ένας από τους χορηγούς έλαβε από τον αρχηγό Γιώργο Τσιαμούρα μια αναμνηστική μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές των παικτών, ενώ στη συνέχεια, ο Χρήστος Δεληγιάννης έκανε την παρουσίαση των πραγματικών πρωταγωνιστών του Α.Σ.Κ., δηλαδή των αθλητών της ανδρικής ομάδας αλλά και του τεχνικού επιτελείου.

ASK_ekdilosi5_ILLY

ASK_ekdilosi6_PINK WOMAN

ASK_ekdilosi7_ATTIKI_PITTASASK_ekdilosi8_THEONI

Η πολύ όμορφη εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με την ομαδική φωτογράφιση αθλητών και χορηγών. Η διοίκηση του Α.Σ.Κ. εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση, τους τέσσερις χορηγούς που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας και επίσης, το Ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» για την άψογη φιλοξενία.

ASK_ekdilosi9_XORIGOI

 

SHARE