Με επιτυχία διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας »ΑΝΑΒΑΣΗ ΘΕΟΝΗΣ 2015» από τον Ποδηλατικό...

Με επιτυχία διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας »ΑΝΑΒΑΣΗ ΘΕΟΝΗΣ 2015» από τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας

Με επιτυχία διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας »ΑΝΑΒΑΣΗ ΘΕΟΝΗΣ 2015» από τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας με την ονομασία »ΑΝΑΒΑΣΗ ΘΕΟΝΗΣ 2015» στις 18/10/2015, από τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας και το εργοστάσιο φυσικού μεταλλικού νερού ΘΕΟΝΗ.

Ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και συμμετείχαν αθλητές από όλες τις κατηγορίες. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ομάδες από όλη την Ελλάδα. Παναθηναϊκός Αθηνών, ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης, Αίολος, ΑΣ 1000 Δέντρα, Κρόνος Τρικάλων, Ασκληπιός Τρικάλων, ΠΓΣ Λάρισας, ΠΑΣ Πηνειός, ΠΟ Λάρισας, ΠΟ Βόλου.

Η εκκίνηση δόθηκε από την διασταύρωση Βατσουνιάς και ο τερματισμός στις μεγάλες κατηγορίες ήταν στην κορυφή Τύμπανος!!!! Οι αθλητές απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο και δύσκολο αγώνα καθώς στα 18 χλμ της ανάβασης οι κλίσεις ήταν αρκετά δύσκολες και η ομίχλη σε σημεία δυσκόλεψε τις προσπάθειες τους. Μετά το 14ο χλμ ο ήλιος ήταν σύμμαχος των αθλητών και φτάνοντας στην κορυφή αποζημιώθηκαν με την ομορφιά του τοπίου.

Μετά το πέρας του αγώνα το Εργαστάσιο ΘΕΟΝΗ παράθεσε γεύμα στους αθλητές και στους συνοδούς τους.

Ο Ποδηλατικός Καρδίτσας συμμετείχε με εννέα αθλητές όπου για μία ακόμη φορά κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Αναλυτικά τα αποτελέματα των αθλητών μας:

Κατηγορία μίνι μικρά: Nτανοβασίλης Χρήστος 2ος, ασημένιο μετάλλιο, Μαγγίνας Θωμάς 6ος

Κατηγορία μίνι μεγάλα: Θέος Δημήτριος 1ος Χρυσό μετάλλιο, Αντωνίου Κων/νος 2ος ασημένιο μετάλλιο

Κατηγορία παμπαίδων: Αναστάσιος Τρέμμας 4oς,Σακελλαρόπουλος Ηλίας 5ος, Τσιρογιάννης Γεώργιος 7ος, Παπαλίτσας Βασίλειος 9ος

Στην κατηγορία κορασίδων συμμετείχε η Τσαβαλιά Ζωή η οποία στάθηκε άτυχη και δεν τερμάτισε λόγω αδιαθεσίας στη διάρκεια του αγώνα.

Το ΔΣ του ομίλου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Εργοστάσιο Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ, όπου από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί αρωγός στις προσπάθειες μας για την ανάδειξη του αθλήματος της ποδηλασίας και του Νομού μας, τον Πρόεδρο του Εργαστασίου Τσέλιο Δημήτριο και τον υπεύθυνο marketing Μπεζιούλα Κων/νου, !!!!!

Το ΔΣ του ομίλου επίσης συγχαίρει θερμά και ευχαριστεί τους αθλητές του για την συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους, τους γονείς – συνοδούς, τα μέλη, την τροχαία Μουζακίου, την Ελληνική ομάδα διάσωσης Καρδίτσας, τον Αλυτάρχη του γώνα Τσιμητρέα Φώτιο, τον ιατρό Χατζούλη Ιωάννη, τον Κων/νο Ευσταθίου, τους χορηγούς μας και όλους όσους στηρίζουν τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας.

θεονη