Απάντηση του Δ.Σ της ΕΠΣ Καρδίτσας στον τέως Δήμαρχο Κώστα Παπαλό

Απάντηση του Δ.Σ της ΕΠΣ Καρδίτσας στον τέως Δήμαρχο Κώστα Παπαλό

Αναρωτιούνται οι δημότες και οι φίλαθλοι του Νομού Καρδίτσας, τι ακριβώς εννοείτε όταν γράφετε για τις θέσεις σας «ευχαριστώ δεν θα πάρω», «δεν θα επανέλθω, κλπ»

Εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε, τι άραγε ήταν αυτό που σας έκανε και ομολογείτε την αλήθεια;

Η αναφορά σας για την «απόπειρα χρηματισμού τοπικών ποδοσφαιρικών παραγόντων» μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι μετανοήσατε για την όλη στάση σας απέναντι μας τις τελευταίες ημέρες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Μανώλης Παλάσκας, στις 26-2-2015 ενημέρωσε με επιστολή του, τον Πρωθυπουργό της χώρας, τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, τους Βουλευτές του Νομού, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον Εισαγγελέα Καρδίτσας, για όσα συνέβησαν, τα οποία δημοσιεύτηκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Πιστεύουμε ότι ενημερωθήκατε σωστά για όλα τα παραπάνω. Άρα γνωρίζετε ότι ασχολήθηκαν άνθρωποι του πρώτου και του δεύτερου βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που συνεργάστηκαν με μεγαλόσχημους των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και αναστάτωσαν για ένα ολόκληρο μήνα τον πληθυσμό του Νομού Καρδίτσας.

Επειδή λοιπόν γνωρίζετε πάρα πολλά, για όλα αυτά που αφορούν το ποδόσφαιρο, είναι ευκαιρία για εσάς να συμβάλλετε στην κάθαρση, καταθέτοντας στην δικαιοσύνη, πράγμα που έκανε και η νεοεκλεγείσα διοίκηση της ΕΠΣΚ.

ΥΓ: Κύριε Παπαλέ, αν θέλετε παίρνετε αν δεν θέλετε όχι. Επιλογή σας.


Για να διαβάσετε την απάντηση του κ. Παπαλού στην οποία απαντά η ΕΠΣΚ πατήστε εδώ.