«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που οργάνωσε η Ένωση...

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που οργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων»

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που οργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας, η 2η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που οργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, με συνδιοργανωτή το Δήμο Καρδίτσας.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο κόσμος αγκάλιασε θερμά και τη φετινή διοργάνωση αποδεικνύοντας το πόσο ανάγκη έχει από τέτοιες εκδηλώσεις. Ήταν μια βραδιά πραγματικού γλεντιού που έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να διασκεδάσουν υπό τους ήχους δημοτικών τραγουδιών και να ξεφύγουν, έστω και για λίγο, από την καθημερινότητα.

Ειδικά για τους Συλλόγους – μέλη της Ένωσης, που στήριξαν εμπράκτως την εκδήλωση, ήταν και μια  ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί, να ανταλλάξουν απόψεις και να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους.

Η ευχή όλων για μια κοινή συγκέντρωση έγινε πραγματικότητα και τώρα ο στόχος είναι να ξανανταμώσουμε σύντομα και η συγκεκριμένη εκδήλωση να γίνει θεσμός.

Αυτό ακριβώς υπογράμμισε, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μανώλης Στεργιόπουλος. Ευχαριστώντας τόσο τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους, όσο και τους μουσικούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ο κ. Στεργιόπουλος ευχήθηκε η νέα αυτή χρονιά που ξεκινά για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους να είναι ακόμη πιο δημιουργική.

glenti-2

Το λόγο έλαβε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Κώστας Ψημμένος ο οποίος επίσης ευχήθηκε η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός.

Με τον τρόπο αυτό, «έκλεισε» η καλοκαιρινή περίοδος και «εγκαινιάστηκε» η νέα χειμερινή, με τη Διοίκηση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων να δηλώνει πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα μέλη της και τα προβλήματά τους αφού με την ενότητα και τη συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα.

glenti-3

glenti-5

Συμμετείχαν οι μουσικοί : Γιάννης Σερίφης (κρουστά), Χρήστος Κιτσόπουλος (κλαρίνο), Μάριος Σαρακατσάνος (λαούτο, φωνή), Γιάννης Σούλτης (βιολί), Δήμητρα Καλλιάρα (κανονάκι, φωνή) και Βασίλης Καλαμπάκας (λαούτο).

glenti-1