Σε πολυπληθή συγκέντρωση στην Καρδίτσα, μίλησε σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ...

Σε πολυπληθή συγκέντρωση στην Καρδίτσα, μίλησε σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ Απ. Τζιτζικώστας

 Απ. Τζιτζικώστας:  Σχεδιάζω μια Παράταξη, πραγματικά σύγχρονη

Σε πολυπληθή συγκέντρωση στην Καρδίτσα, μίλησε σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ Απ. Τζιτζικώστας

«Τολμάω να συγκρουστώ με ότι μας κρατάει στο παρελθόν και μας μικραίνει… σχεδιάζω μια Παράταξη, πραγματικά σύγχρονη» δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ κ. Απόστολος Τζιτζικώστας από την Καρδίτσα, όπου μίλησε σήμερα στις 12.00 μ. σε πολυπληθή κοινό, στο Ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ».

Ο ίδιος, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους παριστάμενους που κατέκλυσαν την αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ», να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή του νέου Προέδρου, «για ένα κόμμα ανοιχτό, το οποίο θα ακούει, εξελίσσεται, μεγαλώνει. Για μια νέα συλλογικότητα που θα πάρει στις πλάτες της όλη τη χώρα».

Στην ομιλία του ο κ. Τζιτζικώστας άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα προσωπικά για την επιλογή του να φορολογήσει σε βαθμό εξόντωσης τον αγροτικό κόσμο της χώρας,  λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του να δεν έχουν κανένα πρότυπο περιφερειακής ανάπτυξης, παρά μόνο να επιβάλλουν φόρους. Το Εθνικό Σχέδιο για την Ανάπτυξη της χώρας, που θα μας οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση πρέπει να έχει ως βασικό πυλώνα την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Εκεί βρίσκονται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας.

Τζιτζικώστας Καρδίτσα (5)

…αντί να βάζει φόρους ο κ. Τσίπρας ας ενεργοποιήσει κονδύλια από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αντί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να ετοιμάζει φοροκαταιγίδες, ας ενεργοποιήσει επιτέλους, το Νέο Αγροτικό ΕΣΠΑ, ας προσπαθήσει να αντλήσει κονδύλια από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ή αν δεν μπορεί να τα κάνει, ας δώσει χώρο στις τοπικές κοινωνίες, στους ίδιους τους αγρότες, που και μπορούν, και θέλουν και ξέρουν, να διεκδικούν, να παράγουν, να δίνουν αξία στα ελληνικά προϊόντα. Ετοιμάζονται τώρα, να επιβάλουν και την πιο βαριά φορολογία στους αγρότες.

Οι αγρότες ποτέ δεν ζήτησαν να μη φορολογούνται, αλλά να φορολογούνται δίκαια, με βάση τις πραγματικές δυνατότητές τους, τα πραγματικά έσοδά τους. Είναι όμως άλλο αυτό, που είναι από όλους αποδεκτό, και άλλο η φοροεπιδρομή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και η εξόντωση του πρωτογενούς τομέα από τον κ. Τσίπρα».

Την κεντρική ομιλία του κ. Τζιτζικώστα παρακολούθησαν ο Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας κ. Τσιάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσιάκος, ο Πρόεδρος ΠΕΔ και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, οι πρώην Βουλευτές Καρδίτσας κα. Σκόνδρα και κ. Αναγνωστόπουλος, οι υποψήφιοι Βουλευτές κ.κ. Ψαχούλας και Κουλοκτσής, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Λιούτας, αιρετοί, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος πολιτών.

Τζιτζικώστας Καρδίτσα (1)

Τζιτζικώστας Καρδίτσα (2)

Να αναφέρουμε πως την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας κα. Σοφία Τόλια, ενώ μετά το πέρας αυτής, ο κ. Τζιτζικώστας συναντήθηκε με τα μέλη της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ.

Τζιτζικώστας Καρδίτσα (3)

Τζιτζικώστας Καρδίτσα (6)