Διεξαγωγή φιλικού αγώνα μπάσκετ στη μνήμη του Αρχιφύλακα Γεωργίου Καραπαναγιώτη

Διεξαγωγή φιλικού αγώνα μπάσκετ στη μνήμη του Αρχιφύλακα Γεωργίου Καραπαναγιώτη

Διεξαγωγή φιλικού αγώνα μπάσκετ στη μνήμη  του Αρχιφύλακα Γεωργίου Καραπαναγιώτη

Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Πορταριάς στο Πήλιο, φιλικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στις ομάδες των Αστυνομικών Μαγνησίας και Καρδίτσας στη μνήμη του αδικοχαμένου Αρχιφύλακα Γιώργου Καραπαναγιώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του πρόσφατα εν ώρα Υπηρεσίας.

ipa2

Ο άτυχος συνάδελφος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, καταγόταν από την Κρύα Βρύση Καρδίτσας και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και συγκεκριμένα στην Ο.Π.Κ.Ε.. Το μοιραίο εκείνο βράδυ και ενώ κινούταν με ταχύτητα, προκειμένου να επιληφθεί σε περιστατικό, το όχημα του ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε δέντρο με αποτέλεσμα το θάνατο του.

Στο κλειστό της Πορταριάς ήταν η παρούσα τόσο η φυσική του οικογένεια, όσο και η μεγάλη οικογένεια στην οποία ανήκε, αυτή της Ελληνικής Αστυνομίας για έναν αγώνα μπάσκετ που όλοι θα ευχόμασταν να μην είχε γίνει ποτέ με τέτοια αφορμή. Στους οικείους του εκλιπόντα δόθηκαν τιμητικές πλακέτες. Από την πλευρά της Καρδίτσας παραβρέθηκαν, εκτός από το Δ.Σ. της ΙΡΑ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Σωκράτης Μαυρογιώργος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης κ. Παναγιώτης ΣΒΕΡΩΝΗΣ. Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 61-39 υπέρ της καρδιτσιώτικης ομάδας

‘Servo per amikeco’

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας

SHARE