ΝΔ: Στην τελική ευθεία για εκλογή νέας ηγεσίας

ΝΔ: Στην τελική ευθεία για εκλογή νέας ηγεσίας

ΝΔ: Στην τελική ευθεία για εκλογή νέας ηγεσίας

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. Με περιοδείες, οι τέσσερις διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος επικοινωνούν τις θέσεις τους στους ψηφορόρους, με το βλέμμα στραμμένο στις 22 Νοεμβρίου.

O Άδωνις Γεωργιάδης απέστειλε επιστολή στον Γραμματέα του κόμματος στην οποία μεταξύ άλλων ζητά και την πραγματοποίηση της τηλεμαχίας.

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σχετικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής debate μεταξύ των συνυποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, δηλώνουν κατηγορηματικά αρνητικοί.

Όπως εξηγούν, οι τηλεμαχίες γίνονται μεταξύ πολιτικών αντιπάλων, ενώ σημειώνουν ότι ένα debate μεταξύ των συνυποψηφίων για την προεδρία θα έπληττε το κύρος, τη σοβαρότητα και την ενότητα στη ΝΔ.

«Θέλω μια Νέα Δημοκρατία που ο παραδοσιακός Δεξιός θα αισθάνεται άνετα με τον μετριοπαθή Κεντρώο», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αγρινίου.

«Θέλω μία Νέα Δημοκρατία που να ανήκει σε όλους τους Νεοδημοκράτες. Αυτή τη Νέα Δημοκρατία φαντάζομαι και αυτή τη Νέα Δημοκρατία μπορούμε να κάνουμε πράξη. Να την ανοίξουμε διάπλατα. Να κάνουμε καταστατικές αλλαγές. Μας αξίζει κάτι καλύτερο και με τη δική σας δύναμη, αυτό το καλύτερο μπορούμε να το έχουμε. Μπορούμε να το έχουμε και στη Νέα Δημοκρατία και στη χώρα», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης, υπογράμμισε πως η ενότητα της ΝΔ δεν κινδυνεύει από την δημοκρατική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, και διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος θα παραμείνει στρατιώτης του κόμματος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Στην Κηφισιά μιλάει τη Δευτέρα ο Α. Τζιτζικώστας.

ΠΗΓΗwww.ert.gr
SHARE