Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών του

Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών του

Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών του

Ένας 51χρονος δάσκαλος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθητριών του.

Ο εκπαιδευτικός, που είναι και πατέρας, συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και οδηγείται σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται ύστερα από καταγγελία ανήλικης, ενώ ακολούθησαν παρόμοιες καταγγελίες της διεύθυνσης του σχολείου όπου δίδασκε και εκπροσώπου της αρμόδιας διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο δάσκαλος από το 2011 προέβη κατ” επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εναντίον συνολικά 10 μαθητριών, ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα.

Κατά τις ίδιες καταγγελίες, σε ορισμένες περιπτώσεις έδινε «χαρτζιλίκι» στα θύματά του προκειμένου να ικανοποιήσει τις νοσηρές ορέξεις του, ενώ φέρεται να χρησιμοποιούσε απειλές σε βάρος των μαθητριών, ώστε αυτές να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους και να μην αποκαλύψουν τίποτα στους οικείους τους.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιών, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και απειλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα από το δημοτικό σχολείο στο οποίο εργαζόταν.