Με 20 αθλητές ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Με 20 αθλητές ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

35.000 δρομείς όλων των ηλικιών από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης θα ειναι και πάλι εκεί!

Η μεγαλύτερη γιορτή του μαζικού αθλητισμού για τη χώρα μας είναι ο Αυθεντικός Μαραθώνιος που διεξάγεται στη Κλασική Διαδρομή από τον Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο την Κυριακή  , παράλληλα και με τους ξεχωριστούς αγώνες των 5 και των 10 χιλιομέτρων, όπως και των 8 αγώνων για παιδιά σε ισάριθμους Δήμους από όπου εκτείνεται η Μαραθώνια Διαδρομή. Στον αγώνα έχουν συμμετοχή όλοι, όπως και οι ΑΜΕΑ που μπορούν και αυτοί να χαρούν τη διαδρομή συμμετέχοντας με καρότσι και συνοδό όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς της IAAF.

Ο αγώνας έφτασε στη 33η χρονιά του, και απέσπασε διεθνώς τα εύσημα για την άρτια οργάνωσή του, καθώς το απαιτητικό ενδεκάωρο πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων, και το πολύμηνο του προγραμματισμού του. Το ρεκόρ διαδρομής στα 118 χρόνια ιστορίας της έγινε τ0 2014  με 2:10:36 από τον Kandie Felix.. Η εικόνα του αγώνα θα μεταδόθει τηλεοπτικά σε όλα τα σημεία του πλανήτη.

Ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας με 20 δρομείς όπως κάθε χρονιά εκεί και φέτος,  πιστός στο καθήκον του συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή , από πλευράς παρουσίας και συμμετοχών των μελών και φίλων του ΣΔΚΑΡΔΙΤΣΑΣ εκπροσωπώντας τη πόλη μας και προβάλλοντας τη μέσω της συμμετοχής και της προσπάθειάς τους. Τα μέλη και φίλοι μας που θα είναι φέτος, είναι οι παρακάτω:

ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ,ΤΡΙΨΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,TΡΙΨΑΣ ΗΛΙΑΣ ,ΓΚΟΡΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΦΛΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΜΥΛΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,,ΧΑΝΤΣΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΛΑΠΠΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ,ΤΣΙΑΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ,ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΤΣΟΓΚΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,ΝΑΝΟΣ ΦΩΤΗΣ,ΤΣΙΑΛΑΒΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,ΦΩΛΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΚΟΥΤΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ,ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΚΟΤΣΙΜΠΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Την αποστολή θα συνοδεύσει ο πρόεδρος του συλλόγου Βησσαρίων Ζησόπουλος και ο γενικός γραματέας Τσιάκας Κώστας με αναχωρηση 7 το πρωι το Σάββατο μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου!

facebook ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ/sdkarditsas@yahoo.gr ΤΗΛ 6984993437 κ.βησσαριων.

rftft