Μήνυση κατέθεσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Μήνυση κατέθεσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Μήνυση κατέθεσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Ο Γ. Κουμουτσάκος, ο οποίος την Πέμπτη ξυλοκοπήθηκε από ακροδεξιούς σε εκδήλωση στο Σύνταγμα για την Γενοκτονία των Ποντίων, κατέθεσε μήνυση. Άφαντοι δράστες. Διαβάστε τι δήλωσε στο περιστύλιο της Βουλής για τη Χρυσή Αυγή, αλλά και τον Νίκο Φίλη

Μήνυση κατ” αγνώστων κατέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην υπουργός Γ. Κουμουτσάκος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια το απόγευμα της Πέμπτης στο Σύνταγμα.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρέμεινε για λίγη ώρα στο γραφείο του εισαγγελέα και προσκόμισε και φωτογραφίες των προσώπων που τον επιτέθηκαν.

Στο περιστύλιο της βουλής, προέβη στις παρακάτω δηλώσεις:
«Πριν λίγο κατέθεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου, κατά όλων των φασιστοειδών που μου επιτέθηκαν άγρια στο Σύνταγμα.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, επισκέφτηκα τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας, κο Τόσα και ζήτησα τον εντοπισμό και την άμεση σύλληψη των γνωστών τοις πάσι πλέον ανδρών, αλλά και των εμπνευστών που την εκφράζουν. Η Χρυσή Αυγή είναι βέβαιο ότι εκφράζει τη βία και τον σκοταδισμό. Και δεν θα σταματήσουν, εάν δεν τους σταματήσουμε.

Η πολιτεία οφείλει να προστατεύσει τα δικαιώματα των πολιτών της. Η άμεση σύλληψη είναι τιμή για την δημοκρατία. Θα είμαι μαχητικά μαζί με την δημοκρατία, που όμως οφείλει να αυτοπροστατεύεται.

Ο κ. Φίλης δεν κάνει αυτή τη δουλειά, πρέπει να ελέγχει τι λέει».

ΠΗΓΗnews247.gr
SHARE